Ha szereted a tésztát, de valami könnyebbre vágysz, akkor ez a recept tökéletes számodra! Az avokádó semleges ízét feldobják a friss, karakteres fűszerek.
Hozzávalók:
víz
só
250 g Ecco la Pasta fusilli szaraz tészta
olívaolaj
fenyőmag
2 db érett avokádó
koktélparadicsom
(esetleg szárzeller)
aszalt paradicsom
rukkola
balzsamecet
friss bazsalikom
Elkészítés:
A tésztát lobogó sós vízben puhára főzzük és leszűrjük, majd meglocsoljuk olívaolajjal és hagyjuk kihűlni.
A fenyőmagot egy serpenyőben gyakran rázogatva megpirítjuk.
A tésztához keverjük a felaprított zöldségeket és balzsamecettel, bazsalikommal fűszerezzük, végül pedig a pirított fenyőmaggal tálaljuk.
Termékek
Üzletkereső
Belépés
Kosár
Maradj velünk a jövőben is!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, ajánlatainkról, kedvezményeinkről.