• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Cif súrolókrém Pink 250 ml

  • EAN: 8712561561426
  • Nettó súly: 0.3 kg
680 Ft
2 720 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Cif súrolókrém Pink 250 ml
1 karton = 16 darab
4.8 kg / 0.0078 m3
Heveny szem-, bőrirritáció Heveny szem-, bőrirritáció
Termék jellemzők: • hatékony súrolókrém a makacs szennyeződések ellen • 100%-os kosz eltávolítás • mikrokristályokkal • tisztaság kis erőfeszítéssel • kellemes virág illat • 100% ragyogás Márka bemutatás: A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható. Termék bemutatás: Cif Pink Flower súrolókrém mikrokristályokkal. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket is a 100% ragyogó tisztaságért. Áthatol a legmakacsabb szennyeződéseken, mint az odaégett zsírfoltok és ételmaradékok, fürdőszobai vízkő lerakódások; állagának köszönhetően könnyű leöblíteni, így hamar élvezheti a tökéletesen ragyogó tisztaságot.A mikroszemcsék hatékonyságának jóvoltából kis erőráfordítással újszerűvé varázsolhatja kedvenc tárgyait. Használható nagytakarítás alkalmával és kisebb tisztításokhoz egyaránt. 100%-ig eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket* és ragyogó tisztaságot kölcsönöz - *laboratóriumi tesztek alapján makacs konyhai és fürdőszobai szennyeződéseken. A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megismerhesse otthona valódi szépségét. A Cif Pink Flower súrolószer kellemes virág illatával és mikrokristályaival tisztává varázsolja otthonát. A termék 250 ml-es és 500 ml-es kiszerelésben kapható. Ha más illatra vágyik próbálja ki a Cif Lemon vagy a Cif Original súrolószereket. Edukáció: Erőteljes formula mikrokristályokkal Hogyan használd? A Cif súrolókrémet nedves ruha vagy szivacs segítségével vigye fel a tisztítandó felületre, majd egyneműen törölje át és öblítse le. Használat előtt minden esetben figyelmesen olvassa el a termék címkéjén feltüntetett használati utasítást.

Termékjellemzők

<5% anionos felületaktív anyagok, Nem ionos felületaktív anyagok, Szappan, Illatanyag, Linalool, Hexyl cinnamal, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Limonene, Amylcinnamal

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Vigye fel a megtisztítani kívánt felületre egy nedves ronggyal, törölje át, majd öblítse le.

Információk

Műanyagpalack

Megszokott hatékonyság, könnyen leöblíthető

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. FIGYELEM CIF súrolókrém Súlyos szemirritációt okoz. Benzisothiazolinone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblités vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kérni. Ne használja textilen; Kényes, új, festett vagy alumínium felületeken először próbálja ki egy kevésbé látható részen, azonnal öblítse le, és ne dörzsölje.

Unilever Magyarország Kft 1138 Budapest Váci út 121-127.

Unilever Magyarorszá

Unilever Magyarország Kft 1138 Budapest Váci út 121-127. 06 80 180 144 info@unileverinfo.hu

Cif súrolókrém Pink 250 ml
Cif súrolókrém Pink 250 ml

Raktáron

680 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár