• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

BioStop irtószermentes ruhamoly csapda 2 db

  • EAN: 5997378710110
  • Nettó súly: 0.0825 kg
1 370 Ft
685 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

BioStop irtószermentes ruhamoly csapda 2 db
1 karton = 12 csomag
1.0 kg / 0.0106 m3
A molylepkék a csapda ragasztós felületére ragadnak és elpusztulnak. Ezáltal a kártevők száma csökkenthető és a lakáson belül történő továbbszaporodás megakadályozható. Több csapda egyidejű használatával a fertőzés helye a lakásban jól behatárolható. A gyapjúruhákban, textíliákban, szőrméken keletkezett kárt a ruhamoly lárvák (hernyók) okozzák. A bábból kikelt ruhamoly lepke 2-4 hétig él. Ezért, ha a BioStop® ruhamoly csapda huzamosabb ideig, folyamatosan ruhamoly lepkéket fog be, úgy a fertőzöttség jelentősebb. Ilyenkor feltétlenül használjon egyidejűleg Protect® ruhamolyirtó kazettát is. A BioStop® ruhamoly csapda elsősorban a fertőzöttség jelzésére, kisebb fertőzöttségek megszüntetésére és a kezelések utáni ellenőrzésre szolgál. A terméket ajánlatos egész évben használni, mivel az új fertőzést azonnal jelzi. A termék szagtalan, ezért a ruhákba semmilyen kellemetlen szag nem ivódik bele.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználható: Zárt térben (szekrényben, helyiségben) ruhamoly jelenlétének jelzésére, összefogására és elpusztítására alkalmas. Előnyei: Az irtószermentes csapdában ember által nem érzékelhető szaganyagot, szex feromont tartalmazó diszpenzer van elhelyezve, amely a hím molylepkéket 10-12 héten keresztül magához vonzza. Használati utasítás: - Hajlítsa a lapot háromszög alakúra (1. ábra), majd nyissa újra szét. - A védőfóliát a lap belső oldalának egyik végén 2 cm-es távolságra húzza le (2. ábra) - Bontsa ki a légmentesen lezárt zacskót és a benne levő diszpenzert helyezze az akasztón kialakított tartóba, majd csukja be a tartót. (3. ábra) - Helyezze az akasztó egyik részét a lap szélén kialakított lyukakba, a ragasztós oldal felől, majd gyors, határozott mozdulattal húzza le teljesen a fóliát. (4. ábra) - Hajtsa össze a csapdát és rögzítse az akasztó másik részéhez. (5. ábra) - Helyezze a csapdát a szekrény, gardrób stb. polcára, vagy akassza fel. Vigyázzon, hogy a ragasztós felület ne érintkezzen ruhákkal, mert beletapadhatnak. Egy szekrényben, illetve egy helyiségben (0-16 m²) legalább 1 csapda kihelyezése javasolt. Hatékonyságát 10-12 héten át megőrzi.

Információk

Doboz

  • Biztos hatás
  • Szexferomont tartalmaz
  • Magyar Termék Nagydíj 2010

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Figyelmeztetés: Ha a ragasztó véletlenül ruhára kerülne, sebbenzinnel vagy acetonnal óvatosan eltávolítható. A tisztítás megkezdése előtt a ruha egy nem látható részén végezzen próbakezelést. A készítmény használata után kezet kell mosni. Gyermekek a készítményt nem használhatják. A megtelt csapda a háztartási szemétbe kidobható.

Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolva, a gyártástól számítva 2 évig használható fel. Gyártási idő (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján.

Bábolna Bio Kft., 1107 Budapest, X. Szállás u. 6. Tel.: 06-1 43-20-400, E-mail: info@babolna-bio.com Internet: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu

Bábolna Bio Zrt.

Bábolna Bio Kft., 1107 Budapest, X. Szállás u. 6. Tel.: 06-1 43-20-400, E-mail: info@babolna-bio.com Internet: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu

BioStop irtószermentes ruhamoly csapda 2 db
BioStop irtószermentes ruhamoly csapda 2 db

Raktáron

1 370 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár