• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

BioStop irtószermentes élelmiszermoly csapda 2 db

  • EAN: 5997378712107
  • Nettó súly: 0.0935 kg
1 290 Ft
645 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

BioStop irtószermentes élelmiszermoly csapda 2 db
1 karton = 12 csomag
1.1 kg / 0.0106 m3
Az eszköz rendeltetése: ragasztós feromoncsapda (növényvédelmi eszköz, növényvédő szert nem tartalmaz). Lakásokban, élelmiszerboltokban és raktárakban aszalványmoly (Plodia interpunctella), készletmoly (Ephestia elutella), lisztmoly (Ephestia kuehniella) és déligyümölcsmoly (Ephestia cautella) jelenlétének jelzésére, illetve kismértékű fertőzés felszámolására felhasználható irtószermentes ragasztós rovarcsapda. A feromon tartalmú diszpenzer 6 héten keresztül hatékonyan vonzza a hím molylepkéket. A fertőzés erősségétől függően 40-60 m³-enként egy csapdát kell kihelyezni. Gyártói ajánlás: Előnyei: Irtószert nem tartalmaz. A ragasztóanyag hosszú élettartamú.

Elkészítés és felhasználás

Az ember és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében tartsa be a használati utasítást! Összeszerelési tanács, útmutatás: - Hajlítsa a lapot háromszög alakúra (1. sz. ábra), majd nyissa újra szét. - A védőfóliát a lap hátoldalnak egyik végén 2 cm-es távolságra húzza le. (2. sz. ábra) - Helyezze az akasztó egyik részét a lap belső szélén kialakított lyukakba, majd hirtelen mozdulattal húzza le teljesen a fóliát. Hajtsa össze a csapdát és rögzítse az akasztó másik részéhez. (3. sz. ábra) - Bontsa ki a légmentesen lezárt zacskót és a benne lévő diszpenzert helyezze a csapda közepén lévő akasztóra (4. sz. ábra). - Függessze fel a csapdát, vagy helyezze a kamra, szekrény, stb. polcára. Jelentősebb fertőzöttség esetén több csapda egyidejű alkalmazásával a fertőzöttség forrása behatárolható. A molylárvákkal fertőzött élelmiszert meg kell semmisíteni. Törekedni kell arra, hogy a csapda lehetőleg pormentes területen legyen. Rendszeresen ellenőrizze a csapdát, és ha megtelt, szennyeződött, vagy 6 hétnél régebben került kihelyezésre, cserélje ki újra. Használat után a háztartási szemétbe kidobható.

Információk

Doboz

  • Biztos hatás
  • Szexferomont tartalmaz
  • Magyar Termék Nagydíj 2010

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. A növényvédelmi eszköz emberre, állatra, környezetre való veszélyessége és a biztonságos felhasználásának előírásai: Veszélyjelek, osztályozás, H-, P és különleges S-mondatok: Veszélyjelek: Nem jelölésköteles. A készítmény p.o. LD50 értéke (patkányon): Nem jelölésköteles. Vízi szervezetekre való veszélyesség: Nem jelölésköteles. Méh veszélyesség: Nem jelölésköteles. Tűzveszélyességi besorolás: Nem jelölésköteles. H-mondatok: Nem jelölésköteles. Gyermekektől elzárva tartandó. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. SPe 8 Tilos méhek közelében felhasználni! Egyéb környezetvédelmi előírások: Az ivóvízbázisok belső védőterületén felhasználni tilos, külső védőterületen és a hidrogeológiai védőövezeten belül külön engedélyezéstől függően használható. Várakozási idők: Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap Munkaegészségügyi óvórendszabályok: Egyéni védőfelszerelés: Személyi védőfelszerelés nem szükséges. Elsősegélynyújtás, terápia: Előírás nem szükséges. Gyártói figyelmeztetés: Felhasználás előtt figyelmesen olvassa el a címkét. A terméket az összeszerelési tanács, útmutatás, illetve a vonatkozó biztonságos felhasználás előírásai szerint alkalmazza. A ragasztós felületet kézzel ne érintse! A készítmény használata után kezet kell mosni.

A növényvédelmi eszköz eltarthatósága: A feromoncsalétket eredeti, zárt csomagolásban (lezárt alufólia tasak), száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elzárva tárolva 3 év.

Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft. 1107 Budapest, Szállás u. 6. Tel.: (06-1)-43-20-400 Fax: (06-1)-43-20-401 E-mail: info@babolna-bio.com Honlap: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu

Bábolna Bio Zrt.

Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft. 1107 Budapest, Szállás u. 6. Tel.: (06-1)-43-20-400 Fax: (06-1)-43-20-401 E-mail: info@babolna-bio.com Honlap: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu

BioStop irtószermentes élelmiszermoly csapda 2 db
BioStop irtószermentes élelmiszermoly csapda 2 db

Raktáron

1 290 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár