• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Bio-Kult kapszula 30db Advanced étrend-kiegészítő

  • EAN: 5027314498304
  • Nettó súly: 0.021 kg
5 390 Ft
180 Ft / darab

Raktáron

Az élő baktériumflóra 14-féle törzsét tartalmazó étrend-kiegészítő˝ készítmény

Termékjellemzők

Tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz),kapszulahéj (hidroxipropil-metil cellulóz),Lactobacillus paracasei PXN® 37™,Lactobacillus plantarum PXN® ™, Lactobacillus rhamnosus PXN® ™, Bacillus subtilis PXN® 21®, Bifidobacterium bifidum PXN® 23™, Bifidobacterium breve PXN® 25™, Bifidobacterium longumPXN® 30™,Lactobacillus acidophilus PXN® ™,Lactococcus lactis ssp.lactis PXN® ™,Streptococcus thermophilusPXN® 66™,Bifidobacterium infantis PXN® ™, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN® 39™, Lactobacillus helveticus PXN® ™,Lactobacillus salvarius PXN® 57™, tej, szója.

Elkészítés és felhasználás

Szokásos napi adag felnőttek számára 2 kapszula, étkezéskor. Antibiotikum kezelés esetén a napi adag 2×2 kapszula az antibiotikum szedésétől eltérő időpontban. 4 –12 év között az ajánlott napi mennyiség a felnőtt adag fele.

Információk

Tartósítószer-,színezék, és aromamentes.
A Bio-Kult egyedülálló összetételű tápszer, amely 14-féle hasznos baktériumtörzset, grammonként 10 milliárd hasznos baktériumot tartalmaz. A bélflóra természetes baktériumainak száma lecsökkenhet pl.: antibiotikumos kezeléskor vagy utazások kellemetlen hatásainak következtében.

A természetes baktériumok egyensúlyának felbomlása (dysbiosis) mutatható ki számos betegségben. Ilyenek az antibiotikum kezeléssel társuló hasmenés (AAD), a gyulladásos bélbetegség (IBD), az irritábilis bél szindróma (IBS), az áteresztő bél szindróma, a laktóz intolerancia, az atópiás bőrgyulladás, az utazók hasmenése és egyes pszichoszindrómák.

Probiotikum

Olyan jótékony baktériumok, amelyek a bélflóra helyreállításával megerősítik az immunrendszert, és megvédik a szervezetet a káros baktériumokkal szemben. Kiszorítják a betegséget okozó baktériumokat, ezért nemcsak emésztési probléma esetén, de megelőzésre is érdemes évente többször kúraszerűen fogyasztani. A probiotikumok fogyasztása megelőzheti bizonyos fertőzések, gyulladások kialakulását, megerősítheti a szervezet védekező képességét. A megelőzés mellett jótékony hatásukat fejtik ki egy-egy betegség után is. Különösen antibiotikum szedése esetén fontos a pótlása, mely a káros baktériumok mellett a hasznos baktériumokat is elpusztítja.
Prebiotikum

Természetes tápanyagok, rostok, emésztetlenül, változatlan formában haladnak át a vékony- és vastagbélen, a gyomorsav sem pusztítja el őket. Elsősorban tápanyagként szolgálnak a hasznos bélbaktériumok, a probiotikumok számára, amelyek így teljes kapacitással végezhetik munkájukat, helyreállítva a bélflóra károsodását, fenntartva az egészséges egyensúlyt a szervezetben természetesen jelenlévő baktériumok között. A prebiotikumok elősegítik a különböző ásványi anyagok, nyomelemek felszívódását is, így nagyobb hatékonysággal tud hasznosulni például a kalcium, magnézium, vas és cink. Megnövelik a B7 és B12 vitamin, illetve a K-vitamin mennyiségét, hozzájárulnak a vércukorszint normalizálásához.

A készítményben előforduló allergéneket az összetevők listáján belül félkövéren találja. A termék szóját és tejet tartalmaz, melyeket a fermentációs folyamat során alkalmaznak. A tejtartalom nem éri el azt a mennyiséget, mely befolyásolhatja laktóz intoleranciában szenvedőket.

Gyermekek elől elzárva tartandó. Bármilyen gyógyszer szedése, vagy bárminemű egészségügyi zavar, illetve gyermekek vagy várandósság esetén a készítmény alkalmazását megelőzően forduljon kezelőorvosához. kapszula 30 Tárolás: száraz, hűvös helyen.

VITAMINKOSÁR KFT

Bio-Kult kapszula 30db Advanced étrend-kiegészítő
Bio-Kult kapszula 30db Advanced étrend-kiegészítő

Raktáron

5 390 Ft
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár