• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Benevitale bázikus sótabletta 180 kapszula

  • EAN: 5999887690006
  • Nettó súly: 0.0162 kg
5 390 Ft
30 Ft / darab

Raktáron

A Cink (Zn) részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, a makro-tápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A Kalcium (Ca) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. A Magnézium (Mg) hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához , az idegrendszer és az izomzat normál működéséhez és részt vesz a normál energia termelő anyagcsere-folyamatokban.

Termékjellemzők

Mennyiség xNRV % Cink (Zn) 5,3 mg 53,0 Kalcium (Ca) 336,0 mg 42,0 Magnézium (Mg) 140,0 mg 37,0 Nátrium (Na) 713,0 mg n.m. Hidrogén-karbonát 1.812,0 mg n.m.

Elkészítés és felhasználás

Ajánlott adagolás: Napi 3x2 tabletta az étkezések előtt legalább fél órával, bőséges folyadékkal bevéve!

Információk

180 db nettó tömeg: 162,0 g

Ásványi-anyag tartalmú étrend kiegészítő tabletta a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartására.* A BeneVitale Bázikus Sótabletta támogatja a szervezet sav-bázis egyensúlyát, melynek normál értéke 7.4 pH. Pótolja a szervezet ásványi anyag hiányát, bázikus hatásának köszönhetően kedvezően hat a refluxra, gyomorpuffadásra és gyomorégésre.

A BeneVitale BÁZIKUS SÓTABLETTA lúgosító hatású, ásványi-anyag tartalmú étrend kiegészítő tabletta, amely támogatja a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását.

Az elsavasodás tünetei

A vitaminokban szegény étrend, gyorséttermi ételek, túlzott húsfogyasztás, cigaretta, édesség és alkohol, valamint stresszes életmód felborítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát, a szervezetben savakat termelnek, mellyel a szervezetünk nem tud megbírkózni. Ezek következményeként reflux, gyomorégés, gyomorpuffadás lép fel a túl sok gyomorsav következményeképp. A felborult sav-bázis egyensúlyt nem csak a gyomorfájdalomnál, de a megjelenő bőrhibáknál, kiszáradt bőrnél is észrevehetjük, valamint ingerlékenyebbek, rossz kedvűek lehetünk.

Lúgosító hatású Bázikus Sótabletta

A „normál”, egészséges, vitaminban gazdag étrend mellett szükség van az úgynevezett alap-kiegészítőkre, ásványi anyagokra, hogy a szervezetben felborult sav-bázis egyensúlyt visszabillentse, hogy a lúgosítási folyamat megfelelően kialakuljon a szervezetünkben.

A Bázikus Sótablettában lévő ásványi anyagok, elkezdik semlegesíteni a savakat, és salakanyagként „ideiglenes raktárba” a kötőszövetekbe helyezi azokat. A kötőszövet csak úgy maradhat működőképes, ha felváltva telítődik savval és bázissal és ezek ritmikusan ki is ürülnek belőle. A tablettában lévő só és nátrium-bikarbonát segítségével pedig a kötőszövetben lévő salakanyagok távoznak a szövetekből. Így szép lassan visszaáll a szervezet pH értéke, aminek a normál értéke 7,4-es pH. A gyomor megkönnyebbül a gyomorsav, gyomorégés megszűnik.

A BeneVitale Bázikus Sótabletta fontos ásványi anyagokat tartalmaz, így Cinket, Kalciumot, Magnéziumot és Nátriumot, így pótolja ezek hiányát. Így az ásványi anyagok reakcióba tudnak lépni a testünkben keletkező savakkal, azokat semlegesíteni tudják.

A Bázikus Sótabletta ezáltal segít a szervezet lúgosításában, melynek következtében, megszűnnek a reflux, gyomorpuffadás és gyomorégés okozta kellemetlen tünetek. Segít a szervezetünk normál pH-jának visszaállításában.

Száraz, hűvös, fényvédett helyen!

Fehérhajnal Kft.

Benevitale bázikus sótabletta 180 kapszula
Benevitale bázikus sótabletta 180 kapszula

Raktáron

5 390 Ft
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár