• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Ajándékkártya

Az ajándékkártya az összes EcoFamily üzletben felhasználható fizetésre a kártyára feltöltött összeg erejéig. A kártyán lévő összeg készpénzre nem váltható és nem kamatozik. A kártya érvényességét veszti a feltöltéstől számított 2 év elteltével. Újbóli feltöltés esetén a feltöltés időpontjától számított további 2 évre a kártya érvényessége meghosszabbodik, az érvényességi időn túl felhasználatlanul maradt összeg törlődik. A kibocsátó nem vállal felelősséget a kártyán lévő összegért a kártya elvesztése, ellopása és megrongálódása esetén, ez esetekben a kártyán lévő összeg értéke nem kerül megtérítésre. A kártya szabadon átruházható.

 

Ajándékkártya szabályzat


Az EcoFamily ajándékkártya az összes Ecofamily üzletben megkapható és felhasználható fizetésre a kártyára feltöltött összeg erejéig.

A plasztikkártyát Ön igény szerint különböző összegekkel töltheti fel 1000-től 20.000.-Ft-ig terjedő értékben.

A kívánt összeg a pénztáraknál tölthető fel, és használható fizetésre.

A megajándékozott a feltöltéstől számított 2 éven belül bármekkora részletekben levásárolhatja azt az EcoFamily üzletekben.

Az ajándékkártya érvényességi idején belül újra feltölthető, az érvényességi idő az utolsó feltöltéstől számított két év.

A kártya egyenlege az üzletek pénztárainál bármikor lekérdezhető.

A kártyán szereplő összeg ki nem fizethető, készpénzre nem váltható, nem kamatozik, illetve másik ajándékkártya megvásárlására nem használható fel.

A le nem vásárolt összeg az érvényességi időn túl automatikusan törlődik.

A kártya nem névre szól, nem tiltható le, a mindenkori birtokosa használhatja fel.

A kártya elvesztése, ellopása vagy megrongálódása esetén, a kártyán lévő összeget nem áll módunkban visszatéríteni, sem a kártyát kicserélni.

Az illetéktelen felhasználásért, valamint a kártyával való visszaélésért a kibocsátó nem vállal felelősséget.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár