• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Air Wick Rainy Eucalyptus & Freesia légfrissítő spray 237 ml

  • EAN: 5949152110814
  • Nettó súly: 0.237 kg
1 290 Ft
5 443 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Air Wick Rainy Eucalyptus & Freesia légfrissítő spray 237 ml
1 karton = 8 darab
1.9 kg / 0.0077 m3
Semmi egyéb, csak ami szükséges a kellemetlen szagok megszüntetéséhez és otthona felfrissítéséhez! Erős szagsemlegesítő molekulái a kellemetlen szagokat is megszüntetik. Természetes illóolajok hozzáadásával készült.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: 1. Távolítsa el a biztonsági zárat a permetező kioldásához. 2. Fordítsa el az arcától és nyomja meg legalább háromszor a permetezőkart a termékáramlás elindításához. 3. A tartályt mindig függőlegesen tartva nyomja meg határozottan a permetezőkart. 4. Hűvös helyen, napfénytől távol tartandó. - Jól szellőző helyen használja. - Csak az utasításoknak megfelelően használja.

Információk

Pumpás adagoló

A palack 99%-ban újrahasznosított műanyagból készült

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. x Ne permetezzen közvetlenül a felületekre. x Ne permetezze háziállatra vagy annak fekvőhelyére. x Ne permetezze közvetlenül élelmiszerekre vagy szövetekre. Kemény felületeken csúszóssá válik. A kemény felületek a permetezés során nyirkossá válhatnak. Felülettel való érintkezés esetén azonnal törölje le nedves ruhával. MEGJEGYZÉS: A TERMÉK EGYES ALKATRÉSZEI FULLADÁSVESZÉLYT OKOZHATNAK. Gyermektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Methyl chloroisothiazolinone-t és Methyl isothiazolinone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. www.rbeuroinfo.com.

RB Hygiene Home Hu

RB (Hygiene Home) Hungary Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: (+36-1) 551-5610

Air Wick Rainy Eucalyptus & Freesia légfrissítő spray 237 ml
Air Wick Rainy Eucalyptus & Freesia légfrissítő spray 237 ml

Raktáron

1 290 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár