• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A légfrissítők alkalmazása napjainkban egyre elterjedtebb. A tiszta levegő és a megfelelő szellőztetés pedig alapvető szükséglet. Ha szeretnél tenni a rossz levegő és az ezzel járó stressz ellen, érdemes megismerkedni a légfrissítés különböző módjaival. Termékeink használatával között kényelmes illatokra és friss aromákra tehetsz szert. Akár a 60 napig tartó frissesség is garantált egyes légfrissítők használatával. Webáruházunkban kedvező árú, változatos kiegészítőkkel ellátott termékek közül választhatod ki az ideális légfrissítőt.

Légfrissítés módjai

A légfrissítés legegyszerűbb és egyik leghatékonyabb formája maga a szellőztetés. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos helyzetekben, például télen vagy rossz időben mindez nehezebben kivitelezhető. Egy légfrissítő mindig kéznél van és könnyen használható. A speciális szagtalanító, fertőtlenítő és különböző illatokkal ellátott termékek pedig extra élményt is nyújthatnak a háztartásban tartózkodóknak.

A légfrissítők használata

A légfrissítők használata nem tartozik a legbonyolultabb feladatok közé. Szinte bármilyen szobában, irodában vagy mellékhelyiségben alkalmazhatók. A légtér frissítése, tisztítása és fertőtlenítése mellett influenzás időszakban akár aromalámpába, diffúzorba is felhasználható egy-egy termék, 4-5 cseppet adagolva. A légfrissítők többségében a nedvesség kicsapódása nélkül szüntetik meg a kellemetlen szagokat. Így pedig tiszta szobákban, friss illatú otthonban szívhatjuk a levegőt. Használat előtt azonban mindenképpen olvassuk el az adott termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Légfrissítők: előnyök és hátrányok

Több olyan hír látott már napvilágot, hogy a légfrissítők használata káros az egészségre. Tényleg így van? Valóban találni olyan termékeket a piacon, amelyek ártalmas összetevőket tartalmaznak, ezzel hosszú távon nem tesznek jót az egészségnek. Az Ecofamily csapata viszont olyan alternatívák és illatkeverékek hirdetésére törekszik, amelyek kizárólag a tiszta levegőt biztosítják. Egyes levendula illóolajok kristálytiszta aromakeverékének hatóanyagai például tudományosan is bizonyítottan segítenek a légúti megbetegedésekben szerepet játszó baktériumok, gombák és vírusok legyőzésében.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár