• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Air Wick A tenger illata elektromos utántöltő légfrissítő készülékhez 19 ml

  • EAN: 5999109543165
  • Nettó súly: 0.09 kg
1 390 Ft
73 158 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Air Wick A tenger illata elektromos utántöltő légfrissítő készülékhez 19 ml
1 karton = 6 darab
0.5 kg / 0.0027 m3
Heveny szem-, bőrirritáció Heveny szem-, bőrirritáció
A hagyományos Air Wick elektromos légfrissítőkhöz képest 30%-kal kevésbé intenzív illat. A formula legalább 50%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz¹. ¹Természetből származó összetevők, melyek feldolgozás után is megőrzik természetes állapotuk 50%-át.

Elkészítés és felhasználás

Csak Air Wick vagy Botanica by Air Wick készülékkel használja. Csavarja le az utántöltő kupakját, majd mindvégig függőlegesen tartva, kattanásig nyomja az utántöltőt a készülékbe. Függőlegesen helyezze a csatlakozót a dugaszoló aljzatba, és állítsa be a kívánt illaterősséget.

Információk

Tok

Air Wick elektromos utántöltő légfrissítő készülékhez - A tenger illata. FIGYELEM. Veszélyes összetevők: Linalool. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. 2,4-dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde-t, dimethyl heptenal-t, alpha-isomethyl ionone-t, citronellol-t, cis-3-hexenyl methyl carbonate-t, p-menthan-7-ol, 6-methoxy-2,6-dimethylheptanal-t, cinnamyl alcohol-t, citromolajat és limonene-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. OLVASSA EL A BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓT ÉS A FIGYELMEZTETÉSEKET - TARTSA MEG, HOGY A JÖVŐBEN IS HOZZÁFÉRHESSEN. MINDIG HÚZZA KI A KONNEKTORBÓL A KÉSZÜLÉKET MIELŐTT BELEHELYEZI VAGY ELTÁVOLÍTJA AZ UTÁNTÖLTŐT. NE HELYEZZE OLYAN TERÜLETRE, AHOL ERŐS ÜTÉS ÉRHETI A KÉSZÜLÉKET. Ha a készülék megsérül, az eltávolítását megelőzően mindig áramtalanítsa a csatlakozóaljzatot. Ne használja hosszabbítóval vagy elosztóval. KIZÁRÓLAG AIR WICK ELEKTROMOS UTÁNTÖLTŐVEL JAVASOLT A HASZNÁLAT - EGYÉB UTÁNTÖLTŐ HASZNÁLATA NÖVELHETI A MÉRGEZÉS VAGY TŰZ KOCKÁZATÁT. KIZÁRÓLAG FELNŐTTEK HASZNÁLHATJÁK. A helyi előírásoknak megfelelően hasznosítsa újra, ha üres. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. UFI: PSD3-H00E-P00A-S7HQ

RB Hygiene Home Hu

Air Wick A tenger illata elektromos utántöltő légfrissítő készülékhez 19 ml
Air Wick A tenger illata elektromos utántöltő légfrissítő készülékhez 19 ml

Raktáron

1 390 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár