Somat All in 1 Lemon & Lime gépi mosogatótabletta 80 db 1408 g

Brand: Somat
EAN: 9000101347937
5 490 Ft Unit price 69 Ft / darab
Raktáron
101412032601

1 karton = 6 csomag

1 karton kosárba helyezése

1.562 kg / 0.005 m3

Somat All In 1: A tiszta edényekért és az odaszáradt szennyeződések ellen - még alacsony hőmérsékletű Eco & rövid mosogatási programokban is. Tiszta és ragyogó edények erőfeszítés nélkül a Somat All in 1 tablettánkkal. Alacsony hőmérsékletű Eco és alacsony hőmérsékletű rövid programra váltva vizet és akár 20% energiát is megtakaríthat, miközben nem kell lemondania a kiváló tisztaságról és csillogásról sem.

Elkészítés és felhasználás

Adagolás: 1 tabletta minden típusú szennyeződésre. 1. Egyszerű és tiszta: Csomagolja ki a tablettát a védőfóliából. 2. Helyezze a tablettát egyenesen a mosogatógép adagoló tartályába. 3. Ne helyezze a tablettát az evőeszköz tárolóba, valamint a só adagoló tartályába. A Somat All in 1 erőteljes tisztítóhatást biztosít még akkor is, ha világítanak a mosogatógép öblítőszer vagy a só kiürülését jelző lámpái. Mindkét esetben a mosogatógép öblítő és vízlágyító funkciói továbbra is működnek. Só és/vagy öblítőszer kiegészítő használata mindig lehetséges. Kemény víz esetén (>21° dH) a Somat All in 1 tablettához használjon Somat vízlágyító sót. Vízkeménységgel kapcsolatban érdeklődjön a helyi vízszolgáltatónál. Alacsony hőmérsékletű Eco és alacsony hőmérsékletű rövid programra váltva vizet és akár 20% energiát is megtakaríthat, miközben nem kell lemondania a kiváló tisztaságról és csillogásról sem.

Termékjellemzők

Összetevők:
5-15% oxigénalapú fehérítőszer, foszfonátok, nem ionos felületaktív anyagok, <5% polikarboxilátok, Enzimek, Illatanyagok (Limonene)
Tárolás:

Tárolja száraz, hűvös helyen, +5°C és +40°C között, fagytól óvja. Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól számított (ld. a csomagoláson) 2 évig.

Forgalmazó:

Henkel Magyarország

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Funkciói:,
Tisztító hatás,
Tea-, kávéfoltok eltávolítása,
Gyors oldódás,
Öblítő,
Vízlágyító só,
Zsíroldás,
Mosogatógép védelem,
Már 40°C-on aktiválódik

Biztonsági figyelmeztetés:

Gépi mosogatótabletta. Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Forgalmazó cím:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu