Sofix padlófényező tisztítószer 1 l

Brand: Sofix
EAN: 9000100306881
1 040 Ft Unit price 1 040 Ft / L
Raktáron
101130090101

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

1.2 kg / 0.002 m3

Tisztaság & természetes csillogás - alaposan tisztítja a padlót - hosszantartó csillogás polírozás nélkül - nemcsak megtisztítja a felületet, hanem speciális összetevőivel egy fényes réteget képez, amely egyben védi is a padlót a szennyeződés, a kopás és a repedezés ellen.

Elkészítés és felhasználás

Hígítatlan alkalmazás a fényesebb felületért: Tisztítsa meg alaposan a padlót, úgy hogy egy nedves ruha segítségével vékony rétegben oszlassa el a Sofix Padlófényezőt. Száradás közben a padló hosszú távon ragyogóvá válik - fényesítés nélkül. Hogy megtartsa fényét ismételje meg ezt az alkalmazást évente legalább egyszer. Rendszeres használat esetén hígított alkalmazás: Hígítson fel 2 kupaknyit kb. 5 liter vízben és törölje fel a padlót, ahogyan szokta. Figyelem: minden egyes hígítatlan alkalmazás előtt (vagy rendszeresen évente 1-2 alkalommal) távolítsa el a régi fényes réteget. Alkalmazható: Műanyag, PVC, vinilbevonatok - hígítás nélkül, hígítva Linóleum - hígítás nélkül, hígítva Lakkozott parketta - hígítva Laminált - hígítva Terrazzo, burkolat pala - hígítás nélkül, hígítva Márvány, gránit - hígítva Járólap - hígítás nélkül, hígítva Csempe - hígítva Ne használja porózus felületeken (pl. mázatlan terrakotta)! A parkettát és a laminált felületet csak enyhén nedves kendővel törölje, kerülje a túlzott nedvességet!

Termékjellemzők

Összetevők:
<5-15% polikarboxilátok, <5% nemionos felületaktív anyagok, Illatanyagok (citronellol, geraniol, limonene, linalool, hexyl cinnamal), Tartósítószerek (dimethylol glycol, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone)
Tárolás:

Fagytól óvja! Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (ld. a csomagoláson) számított 3 évig.

Forgalmazó:

Maresi Foodbroker Kf

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft., 1113 Budapest, Dávid F. u. 6. Tel.: +36 1 372 5555, E-mail: henkel.hungary@henkel.com www.henkel.hu

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Jellemzők:

Tisztaság & természetes csillogás,
Citrom kivonattal,
Minden padlófajtára

Biztonsági figyelmeztetés:

METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE-t és METHYLISOTHIAZOLINONE-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó.