Sensodyne Sensitivity & Gum Whitening fogkrém 75 ml

Brand: Sensodyne
EAN: 5054563050106
1 890 Ft Unit price 25 200 Ft / L
Raktáron
102720110137

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

0.117 kg / 0.001 m3

Fogérzékenység és duzzadt, vérző íny? Sok ember a fogérzékenység mellett fogínyproblémákkal is küzd. Fogérzékenység akkor alakul ki, amikor a külvilág számára szabaddá vált dentin érintkezésbe kerül hideggel, meleggel, édessel vagy savanyúval. A fogínyproblémákat a fog felszínén található plakkban lévő baktériumok okozzák, amik duzzadt, vörös és vérző fogínyhez vezethetnek. A Sensodyne Sensitivity & Gum klinikailag bizonyítottan enyhíti a fogérzékenységet és segít egészségesebbé tenni a fogínyt. Védőréteget képez a fog érzékeny területei köré, hatékonyan enyhíti a fogérzékenységet. Elpusztítja a plakkban található baktériumokat és ezáltal csökkenti a fogínyduzzanatot ill. a fogínyvérzést. Mostantól mindkét problémát kezelheti egyetlen fogkrémmel. A Sensodyne Sensitivity & Gum egy mindennapos használatra készült fluoridos fogkrém.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Mindig kövesse a használati utasítást. Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki. Ne használja a terméket, ha a doboz végén lévő ragasztás sérült. Használat után zárja vissza a kupakot.

Termékjellemzők

Összetevők:
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene, Ón-fluoridot 0,454% w/w, és nátrium-fluoridot 0,0721% w/w tartalmaz (1455 ppm fluorid).
Forgalmazó:

Haleon Hungary Kft.

Vevőszolgálat:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Kettős hatás mindennapos használat mellett,
Fogorvosok által ajánlott márka,
Fluoriddal,
Klinikailag igazoltan csökkenti az érzékeny fogak fájdalomérzetét és egész napos védelmet biztosít,
Az egészséges fogínyért,
Kettős hatás a fogérzékenység & íny problémák ellen

Biztonsági figyelmeztetés:

FIGYELMEZTETÉSEK: Az érzékeny fog és a fogínyproblémák azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jelei is lehetnek. Ha továbbra is érzékenyek a fogai, vagy a tünetek nem rosszabbodnak, keresse fel fogorvosát. 12 évnél fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve ha fogorvos javallotta. Ha irritációt észlel, akkor hagyja abba a termék használatát. Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó cím:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1538 Budapest Pf. 586