Sensodyne Whitening Repair & Protect fluoridos fogkrém 75 ml

Brand: Sensodyne
EAN: 5054563103321
1 490 Ft Unit price 19 867 Ft / L
Raktáron
102720110121

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

0.117 kg / 0 m3

Sensodyne - Klinikailag igazolt enyhülés + Mindennapos helyreállítás az érzékeny fogak számára Új formula: Sensodyne Repair & Protect Whitening: Klinikailag igazolt fogérzékenység elleni védelem, kálcium-tartalmú Novamin formulával. A fog természetes építőelemeivel segíti helyreállítani az érzékennyé vált területeket, illetve eltömíti a fog mélyebb rétegeiben lévő apró lyukakat. Ezáltal a fájdalmas fogérzékenység enyhül, hogy Ön gondtalanul élvezhesse az életet anélkül, hogy a fogérzékenység miatt kelljen aggódnia. Mindennapos használatra szánt fluoridos fogkrém a fogérzékenység hosszan tartó enyhítéséért, miközben megőrzi fogai és ínye egészségét is* *napi kétszeri fogmosás mellett

Elkészítés és felhasználás

Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Köpje ki. Ne nyelje le. Ne használja, ha a doboz végein lévő ragasztás sérült. Zárja vissza a kupakot, hogy ne kerülhessen nedvesség a tubusba.

Termékjellemzők

Összetevők:
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (Novamin), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Silica, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Limonene, Nátrium-fluoridot tartalmaz 0,315% w/w (1450 ppm Fluorid)
Vevőszolgálat:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Fluoriddal,
Klinikailag igazoltan csökkenti az érzékeny fogak fájdalomérzetét és egész napos védelmet biztosít,
Novamin technológiával

Biztonsági figyelmeztetés:

Fluoridos fogkrém. MINDIG KÖVESSE A CÍMKÉN TALÁLHATÓ UTASÍTÁSOKAT. FIGYELMEZTETÉSEK: Gyermekektől elzárva tartandó. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, kérje fogorvosa tanácsát. 12 évesnél fiatalabb gyermekek nem használhatják. Ha irritációt észlel, akkor hagyja abba a termék használatát. Ha azt tapasztalja, hogy arca vagy szája megduzzad, azonnal keresse fel orvosát.

Forgalmazó cím:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft., 1538 Budapest, Pf. 586. Tel.: +36 1 225 5800 www.sensodyne.hu info.hungary@gsk.com www.gsk.hu