Sensodyne Rapid fogkrém 75 ml

Brand: Sensodyne
EAN: 5999518581956
1 890 Ft Unit price 25 200 Ft / L
Raktáron
102720110118

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

0.12 kg / 0.001 m3

Mi a fogérzékenység? Fogérzékenység akkor alakul ki, ha a fogzománc alatt található dentin fedetlenné válik. Amikor a dentint meleg, hideg, édes vagy savanyú hatások érik, vagy akár a túl erős fogmosás esetén, az inger eljuthat az idegig, amely rövid, éles fájdalommal reagál. A Sensodyne Rapid klinikailag bizonyítottan gyorsan enyhíti a fogérzékenységet. Egyedi formulájának köszönhetően gyorsan védőréteget képez a fogai érzékeny területein. Gyorsan enyhíti a fájdalomérzetet és mindennapos használat mellett folyamatos védelmet biztosít.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Mindig kövesse a használati útmutatást. Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki. A gyors hatás érdekében először az érzékeny fogakat mossa meg vagy nyomjon egy borsónyi mennyiséget a megmosott ujjbegyére és fogmosás előtt gyengéden dörzsölje be vele az érzékeny területeket (maximum napi kétszer) egy percig.

Termékjellemzők

Összetevők:
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene, Ón-fluoridot 0,454% w/w és nátrium-fluoridot 0,0721% w/w (1450 ppm fluorid) tartalmaz
Forgalmazó:

GlaxoSmithKline Kft

Vevőszolgálat:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Gyors enyhülés mindennapos használat mellett,
Fogorvosok által ajánlott márka,
Fluoriddal,
Klinikailag igazoltan csökkenti az érzékeny fogak fájdalomérzetét és egész napos védelmet biztosít,
Gyors enyhülés & hosszan tartó védelem

Biztonsági figyelmeztetés:

Ne használja a terméket, ha a csomagolás végein lévő ragasztás hiányzik. Használat után zárja vissza a kupakot, hogy a termék ne száradjon ki. FIGYELMEZTETÉSEK: Gyermektől elzárva tartandó. 12 évnél fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve, ha fogorvos javallotta. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha továbbra is érzékenyek a fogai, vagy a tünetek rosszabbodnak, keresse fel fogorvosát. Ha irritációt észlel, akkor hagyja abba a termék használatát.

Forgalmazó cím:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft., 1538 Budapest, Pf. 586 Tel.: +36-1-225-5800 www.sensodyne.hu www.gsk.com