Sanytol fertőtlenítő konyhai tisztitószer citrus illattal 500 ml

Brand: Sanytol
EAN: 3045206392006
1 250 Ft Unit price 2 500 Ft / l
Raktáron
101260170101

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

0.6 kg / 0.001 m3

Elpusztítja 99,9%*-ban - baktériumok, gombák, vírusok A konyha ideális terep baktériumoknak. Csak akkor akadályozhatjuk meg hatékonyan a mikrobák elszaporodását, ha a takarítást egy fertőtlenítő tisztítószerrel végezzük. A Sanytol konyhai fertőtlenítő tisztítószer hármas hatású összetétele elpusztítja a mikroorganizmusok 99,9%-át.* Hatékonyan tisztítja a zsíros, lerakódott szennyeződéseket. Fertőtlenít és hatékonyan tisztít Kíméletes a felületekhez Megszünteti a kellemetlen szagokat *A termék hármas hatású: baktériumölő baktericid (behatási idő: 5 perc) és gombaölő fungicid (behatási idő: 15 perc) az EN 13697 szabvány szerint, szelektív vírusölő virucid* a Herpes Simplex vírus 1-es típus (behatási idő: 5 perc) és az Influenza A vírus H1N1, Vaccina poxvirus vírussal szemben (behatási idő: 5 perc) az EN14476 szabvány szerint. Hatása hitelesített laboratóriumi tesztek által igazolt. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Permetezze a tisztítószert a tisztítandó felületre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Hagyja hatni, majd egy nedves ruha segítségével távolítsa el a szennyeződést. Az erősen lerakódott szennyeződések esetén hagyja hatni hosszabb időn át, illetve ismételje meg az eljárást. Élelmiszerrel érintkező felületek esetében öblítse le a felületet tiszta vízzel. Erős fertőtlenítő hatás eléréséhez hagyja hatni 15 percen át. Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. A tisztítandó és fertőtlenítendő felületet egyenletesen töröljük át úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk hatni az előírt behatási ideig. A kezelt felületet a teljes behatási idő alatt nedvesen kell tartani! Baktericid hatás elérése 5 perc behatási idő alatt. Fungicid hatás elérése 15 perc behatási idő alatt. Szelektív virucid hatás elérése 5 perc behatási idő alatt.

Termékjellemzők

Összetevők:
Biocid hatóanyag: 0,95%, Klorid-didecil-dimetil-ammóniumklorid (EC: 230-525-2; CAS: 7173-51-5), Egyéb összetevők: <5% kationaktív tenzidek, nemionos felületaktív anyaogk, 2-butoxietanol, alkohol C10-etoxilát, fertőtlenítőszerek, illatanyag, víz.
Tárolás:

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, közvetlen napsugárzástól védve, erős savaktól elkülönítve 3 évig eltartható.

Forgalmazó:

AC Marca Hungary Kft

Vevőszolgálat:

AC Marca Hungary, KFT. 2040 Budaörs, Gyár utca 2. Ügyfélszolgálat 06-23/511-430 acmarcahu@acmarca.com www.sanytol.hu

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Klórmentes,
Rendkívül hatékony zsíroldó hab

Biztonsági figyelmeztetés:

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Egyéb figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet. Elsősegélynyújtás: Belélegzés: Biztosítsuk friss levegő belégzését. Hagyjuk a sérültet megpihenni. Bőrkontaktus: Vegyük le a szennyezett ruhát, és mossuk le a teljes érintett bőrfelületet szappannal és vízzel, amelyet meleg vizes öblítés követ. Szemkontaktus: Azonnal nagy mennyiségű vízzel öblítsük le. Irritáció esetén orvosi ellátás szükséges. Lenyelés: Ki kell öblíteni a szájat. TILOS hánytatni. Helyezzük sürgősségi orvosi megfigyelés alá. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó jogszabályokban foglaltak az irányadók. Környezetvédelem/ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, talajba, valamint a hígítatlan terméket a közcsatornába juttatni. Szennyezés-mentesítés: A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Más anyagoktól távol tárolandó. A kicsapódásokat a lehető leghamarabb itassuk fel semleges szilárd részecskékből álló anyaggal, pl. agyaggal vagy kovamoszatot tartalmazó földdel. FIGYELMEZTETÉSEK. P101: Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P301+P312: LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: 06 80 20 1199). P501: Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Ne nyelje le! Biocid hatóanyag (TP2-4/AL): 1,5% Hydrogen peroxide (CAS:7722-84-1). Összetevők: <5%: Oxigénalapú fehérítőszerek, foszfonátok, nem ionos felületaktív anyagok, amfoter felületaktív anyagok, fertőtlenítőszerek; illatszerek.

Forgalmazó cím:

AC Marca Hungary Kft. 2040 Budaörs Gyár utca 2.