• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Sanytol fertőtlenítő univerzális tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml

  • EAN: 3045200700005
  • Nettó súly: 0.6 kg
990 Ft
1 980 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket nagyobb kiszerelésben is megvásárolhatod:

Sanytol fertőtlenítő univerzális tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml
1 karton = 12 darab
7.2 kg / 0.0183 m3

Termékjellemzők

<5% anionos és kationos felületaktív anyagok, Egyéb: parfüm, Biocid hatóanyag: didecildimetilammónium-klorid: 5 mg/kg

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Állítsa a szórófejet ON pozícióba. A fertőtlenítendő felületet kb. 25 cm távolságból permetezze be úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. A behatási idő letelte után a felületet törölje át tiszta, száraz ruhával. Rendszeresen ismételje meg a fenti eljárást.

Információk

Pumpás adagoló

Klórmentes

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. FIGYELMEZTETÉS: H412: Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ne nyelje le! P101: Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P301+P312: LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: 06 80 20 1199). P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Formuláció: folyékony koncentrátum. Felhasználói kör: lakossági. Egyéb figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületen ne használja! Elsősegélynyújtás: A gőzök belélegzése esetén friss levegőt kell biztosítani. Szembejutás esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, szükség esetén orvoshoz kell fordulni. Bőrre jutás esetén alaposan mossuk le az érintett felületet vízzel és szappannal. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó jogszabályokban foglaltak az irányadók. Környezetvédelem/Ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, talajba, valamint a hígítatlan terméket a közcsatornába juttatni. Szennyezés-mentesítés: A környezetbe kijutott nagyobb mennyiségű anyagot nem éghető abszorbens anyaggal fel kell itatni és megfelelő tartályba kell helyezni a megsemmisítésig. A szennyezett felületet fel kell mosni.

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, közvetlen napsugárzástól védve, erős lúgoktól és savaktól távol. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig. Gyártási idő (nap/hó/év): a csomagolás

Marca-Ceys Magyarország Kft. 2040 Budaörs Gyár utca 2.

AC Marca Hungary Kft

AC Marca Hungary Kft. 2040 Budaörs Gyár utca 2. Tel.: 06-23/511-430 Fax: 06-23/511-431

Sanytol fertőtlenítő univerzális tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml
Sanytol fertőtlenítő univerzális tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml

Raktáron

990 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár