Pronto Expert Care Wood Cleaner Aloe Vera bútortisztító spray 500 ml

Brand: Pronto
EAN: 5000204717990
1 290 Ft Unit price 2 580 Ft / L
Raktáron
101110020202

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

0.6 kg / 0.001 m3

Ápolja a fafelületeket Pronto® Expert Care Wood Cleaner bútorápoló spray-vel. A Pronto® Expert Care Wood Cleaner bútorápoló spray kiemeli a fabútorok természetes szépségét anélkül, hogy kárt tenne a felületben. A megfelelő ápolás, melyet kedvenc bútorai igényelnek. Szilikonmentes formula.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Fordítsa a szórófejet ON állásba. Fújja a felületre, majd egy puha ronggyal törölje át. Ha nem biztos a termék használatában, először próbálja ki egy kevésbé látható területen. Ne alkalmazza más háztartási tisztítószerekkel együtt. Az alábbi felületeken alkalmazható: kezelt- és laminált fafelületek. Nem javasolt a használata a következő felületeken: nyers bőr- és fafelületeken, márványon, grániton és elektromos berendezéseken/elektronikai készülékeken.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Methylisothiazolinone, www.scjproducts.info
Tárolás:

Gyártási idő (nap/hó/év): a csomagoláson feltüntetve.

Forgalmazó:

S.C. Johnson s.r.o.

Vevőszolgálat:

S.C. Johnson Kft., 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6. Tel.: +36 1 224 8400 E-mail: vevoszolgalat@scj.com www.scjohnson.com

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Kiemeli a fafelületek természetes szépségét

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Pronto® Expert Care Wood Cleaner bútortisztító spray Tartalmaz: 2-methyl-2H-isothiazol-3-one Figyelem Allergiás bőrreakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék. Védőkesztyű használata kötelező. Csak jól szellőztetett helyen használható.

Forgalmazó cím:

S.C. Johnson Kft., 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6. Tel.: +36 1 224 8400 E-mail: vevoszolgalat@scj.com www.scjproducts.info www.scjohnson.com