Old Spice Wolfthorn Deo Stift Férfiaknak, 50 ml

Brand: Old Spice
EAN: 4084500488465
1 240 Ft Unit price 24 800 Ft / L
Raktáron
102530030108

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.099 kg / 0 m3

Ki hitte volna, hogy a Wolfthorn vadító illata segít legyűrni a kevésbé friss és a társaságban már-már gyanúsnak számító testszagokat? Arisztotelész vagy a beszélő baglyok talán igen. Hétköznapi emberek vagy ostoba baglyok azonban nem voltak rá méltók. Az állatok és férfiak birodalmában (ismertebb nevén: a Földön) csupán egyetlen állatfaj kellően okos ahhoz, hogy a legfélelmetesebb és legférfiasabb illatot árassza magából: ez nem más, mint a férfi. A férfi illata egy olyan farkasé, amely egy jóképű férfira hasonlít. Így mennek a dolgok abban a birodalomban, amiről éppen mesélek. Így ha valaha fel akarod keresni ezt a vidéket, előbb vegyél megfelelő illatmintát az Old Spice Wolfthornból. Az Old Spice dezodor jellegzetesen férfias illata segít megszabadulni a testszagtól és a kellemetlen hónaljszagtól. Ez a saját férfiasságuktól és dezodorjuktól soha meg nem riadó éjszakai ragadozóknak való illat.

Elkészítés és felhasználás

A termék a tárcsa elforgatásával emelhető ki a tégelyből. Csak a hónaljon használható. A legjobb eredmény érdekében használja naponta.

Termékjellemzők

Összetevők:
Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Limonene, PPG-3 Myristyl Ether, Parfum, Tetrasodium EDTA, BHT, Linalool, Citral, Citronellol, Geraniol, CI 42090
Forgalmazó:

Orbico Hungary Kft.*

Vevőszolgálat:

Procter & Gamble KTT Vaci Ut 35 H-1134 Budapest Hungary 3613821082 Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt.

Csomagolási típus:

Nem specifikált csomag

Jellemzők:

Az Old Spice deo stift használata után egész nap a vadabbik éned bőrébe bújthatsz,
Az Old Spice észrevehetetlen pajzsként veszi fel a küzdelmet a testszag ellen,
Az Old Spice használatától tested ha kell, ha nem, illatozni fog,
Áradni fog belőled a bátorság illata – pont, mint egy kizárólag bombákból épített vadászgép tesztpilótájából

Biztonsági figyelmeztetés:

Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen. Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát. Gyermekektől elzárva tartandó.