Naturland Svédkeserű krém 60 g

Brand: Naturland
EAN: 5998794301470
1 050 Ft Unit price 17 500 Ft / kg
Raktáron
102870131101

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

0.06 kg / 0 m3

Reumatikus megbetegedéseknél a fájdalom enyhítésére, az izmok vérellátásának javítására, az izmok merevségének csökkentésére. Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett készítmény Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják. Javallatok: A krém reumatikus megbetegedeséknél a fájdalom enyhítésére, az izmok vérellátásának javítására, az izmok merevségének csökkentésére alkalmazható.

Elkészítés és felhasználás

Alkalmazás: Naponta 2-3 alkalommal a fájdalmas testrészt és környékét vékonyan be kell kenni, majd a krémet óvatosan bedörzsölni!

Termékjellemzők

Összetevők:
Hatóanyagok: 1 g krémben: 5 mg racém kámfor (Camphora racemica), 5 mg levomentol (Levomentholum), 10 mg svédkeserű tinktúra, Segédanyagok: tisztított víz, fehér vazelin, cetil-sztearil-alkohol, folyékony paraffin, 96%-os etanol, nátrium-lauril-szulfát, metil-parahidroxibenzoát
Tárolás:

Legfeljebb 25°C-on tárolandó. Gyermekektől lezárva tartandó!

Forgalmazó:

Natureland Egészségc

Vevőszolgálat:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park

Csomagolási típus:

Doboz

Biztonsági figyelmeztetés:

Külsőleg! Figyelmeztetés: Az alkotó komponensek bármelyike (pl. kámfor, mentol, fészkes virágzatú növények) iránti túlérzékenység (allergia) esetén a készítmény nem alkalmazható. 18 éves kor alatt és várandósság első harmadában a krém használata nem javasolt. További információ a dobozban levő tájékoztatóban található.

Forgalmazó cím:

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park