Listerine Total Care Sensitive Teeth szájvíz 500 ml

Brand: Listerine
EAN: 3574661107462
1 590 Ft Unit price 3 180 Ft / L
Raktáron
102730020209

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.577 kg / 0.001 m3

Napi kétszeri használat mellett a Listerine® Total Care Sensitive Teeth Mild Taste szembeszáll az érzékenységet kiváltó tényezőkkel. Enyhe ízzel és 6 előnnyel: - Védelmet alakít ki az éles, hirtelen jelentkező érzékenység érzettel szemben - Segít megőrizni a fogíny egészségét, ezzel hozzájárul az íny visszahúzódásának megelőzéséhez, nagyobb védettséget biztosítva az érzékeny fognyaki területeknek - Felveszi a harcot a baktériumokkal ott is, ahová a fogkefe nem ér el: a fogak között, az íny és a nyelv felületén - Megelőzi és csökkenti a lepedék kialakulását, amely az ínygyulladás egyik fő okozója - Védelmet biztosít az ínyproblémákkal szemben - Frissíti a leheletet. A Listerine® hatása a szájhigiéniára klinikailag bizonyított. Ugyanakkor a szájüreg flórája egyensúlyban marad.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Leginkább úgy fejti ki hatását, ha reggel és este használja fogmosás után. Öntsön 20 ml (kb. 4 teáskanálnyi) folyadékot egy pohárba, öblögessen fogai és ínye körül 30 másodpercig, majd köpje ki. Nyitáshoz: Nyomja össze a kupak alsó széleit, majd fordítsa el. Záráshoz: Fordítsa el a kupakot, míg be nem záródik.

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Propylene Glycol, Potassium Nitrate, Poloxamer 188, Benzoic Acid, Aroma, Sodium Benzoate, Eucalyptol, Sodium Saccharin, Sucralose, Sodium Fluoride, Methyl Salicylate, Thymol, Cocamidopropyl Betaine, Menthol, Sodium Chloride, BHT, CI 42053, Nátrium-fluoridot tartalmaz (220 ppm F⁻)
Forgalmazó:

Jntl Consumer Health

Vevőszolgálat:

Johnson & Johnson Kft., Magyarország vevoinfo@its.jnj.com

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Biztonsági figyelmeztetés:

12 éves kortól alkalmazható. Ne nyelje le a terméket. Lenyelés esetén forduljon orvoshoz. Ne használja, amennyiben allergiás az összetevők bármelyikére. Amennyiben a szájban irritációt tapasztal hagyja abba a termék használatát és forduljon fogorvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó cím:

Johnson & Johnson Kft. 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14. E-mail: vevoinfo@its.jnj.com