Gillette Satin Care Női Borotvazselé, Shea Butter Silk, 200 ml

Brand: Gillette
EAN: 7702018012466
1 690 Ft Unit price 8 450 Ft / L
Raktáron
102242010105

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.293 kg / 0.001 m3

A Gillette Satin Care Dry Skin Shea Butter Silk női borotvazselé kifejezetten a száraz bőrűek számára készült. Puhává és selymesen simává varázsolja a bőrt minden borotválkozás alkalmával. Hidratáló formulája segít megóvni a bőrt, hogy az borotválkozás közben se veszítse el nedvességtartalmát; bámulatosan selymessé varázsolja, valamint védelmet nyújt az apró vágásokkal és horzsolásokkal szemben. A legjobb eredmény érdekében használja Gillette Venus borotvákkal!

Elkészítés és felhasználás

Óvatosan oszlassa el a borotvazselét a nedves bőrön, így dús hab képződik, amely gyengéd borotválást tesz lehetővé. Borotválkozás után öblítse le a habot!

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Glycerin, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, PEG-45M, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Butyrospermum Parkii Butter, Silica, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 42090
Forgalmazó:

Orbico Hungary Kft.*

Vevőszolgálat:

P&G Hungary Kkt 1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary (06-1) 451-1256 Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!

Csomagolási típus:

Fém(italos)doboz/konzervdoboz

Jellemzők:

Női borotvazselé kifejezetten száraz bőrre tervezve,
Védelmet nyújt az apró vágásokkal és horzsolásokkal szemben,
A puha és a szatén simasága selymesen sima bőrért minden borotválkozás után,
A hidratáló formula segít megóvni a bőrt, hogy az borotválkozás közben se veszítse el nedvességtartalmát,
Rozsdamentes alumíniumflakon

Biztonsági figyelmeztetés:

Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 2.85%-a tűzveszélyes.