Gillette ProGlide Férfi Borotva, 2 db Borotvabetét

Brand: Gillette
EAN: 7702018390816
8 490 Ft Unit price 8 490 Ft / csomag
Raktáron
102221020701

1 karton = 6 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.09 kg / 0.002 m3

A Gillette ProGlide férfi borotva az ikonikus Gillette precizitást kényelemmel és stílussal ötvözi. Ez a férfi borotva nagyobb krémezőcsíkkal rendelkezik (a Fusion5 típushoz képest) a komfortérzet és a jobb pengesiklás érdekében. A megnövelt pengestabilitásnak köszönhetően a pengék távolsága optimális marad, a magasabb védőelem pedig fokozza a bőr védelmét.. A borotvabetét hátoldalán kialakított precíziós nyíró remekül használható az arcszőrzet formázásához, különösen a nehezen elérhető területeken. Az ultraéles, súrlódásgátló pengék gondoskodnak az alapos borotválkozásról, és illeszkednek minden Gillette 5-pengés borotvamarkolathoz (a GilletteLabs kivételével). A ProGlide borotvabetétek akár 1 havi borotválkozáshoz is elegendőek.

Termékjellemzők

Összetevők:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, BHT
Forgalmazó:

Orbico Hungary Kft.*

Vevőszolgálat:

P&G Hungary Kkt 1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary (06-1) 451-1256 Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

5 ultraéles ProBlades™ penge az alapos és komfortosabb borotválkozáshoz* (*A Fusion5 típushoz képest.),
A kellemesebb borotválkozásról nagyobb krémezőcsík* gondoskodik, a Flexball pedig követi az arc kontúrvonalát (*A korábbi ProGlide típushoz képest.),
1 borotvabetét = 1 hónap borotválkozás: akár 1 havi borotválkozás egyetlen Gillette ProGlide borotvabetéttel,
Precíziós nyíró: a borotvabetét hátoldalán lévő precíziós nyíróval finomíthatja a borotválkozás végeredményét,
Ideális párost alkot a Gillette Pro borotvazselével a még alaposabb borotválkozás érdekében* (*A borotvazselé nélküli használattal összehasonlítva.)

Biztonsági figyelmeztetés:

Not Applicable