Gillette Classic Regular Férfi Borotvahab 200 ml

Brand: Gillette
EAN: 7702018980925
1 140 Ft Unit price 5 700 Ft / L
Raktáron
102251010102

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.263 kg / 0.001 m3

A klasszikus élményhez semmi sem fogható! Érezze a bőrén Ön is a Gillette Classic Regular férfi borotvahab dús, krémes habját! Ez a borotvahab különösen dús állagának köszönhetően sima és kényelmes borotválkozást biztosít. Vigye fel az arcra, borotválkozzon meg, majd öblítse le, és élvezze a bőr puhaságát. Dús, könnyen felvihető és gyorsan leöblíthető hab. Egyszerű. Őszinte. Klasszikus.

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Triethanolamine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Isobutane, Laureth-23, Sodium Lauryl Sulfate, Propane, Parfum, Geraniol, Eugenol, Coumarin, BHT, Citronellol, Linalool, Limonene, Isoeugenol
Forgalmazó:

Orbico Hungary Kft.*

Vevőszolgálat:

Procter & Gamble Magyarország Nagykereskedelmi Kkt., 1134 Budapest, Váci út 35 (06-1) 451-1256 Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!

Csomagolási típus:

Aeroszol

Jellemzők:

Különösen dús állagának köszönhetően a borotvahab egyenletes és kényelmes borotválkozást tesz lehetővé,
Vigye fel az arcra, borotválkozzon meg, majd öblítse le, és élvezze a bőr puhaságát,
Dús, könnyen felvihető és gyorsan leöblíthető hab,
Férfiak milliói ragaszkodnak a Gillette Classic Regular borotvahabhoz, hiszen ezzel kezdtek borotválkozni

Biztonsági figyelmeztetés:

A tartály nyomás alatt áll: Hő hatására felrobbanhat. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más hőforrásoktól távol tartandó. Használata közben tilos a dohányzás. Felszúrni vagy elégetni még elhasznált állapotában sem szabad! Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet 5,1%-a tűzveszélyes.