Unilever
Velünk több marad

Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer friss citrom illattal 1000 ml

Brand: Flóraszept
EAN: 8717163287507
690 Ft Unit price 690 Ft / L
Raktáron
101290010102

1 karton = 15 darab

1 karton kosárba helyezése

1.2 kg / 0.002 m3

Vásárolj Augusztus 03. és Szeptember 30. között minimum 4.000 Ft értékben a megjelölt márkákból és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét.

https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/unilever

Termék jellemzők: • Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át • Alkalmas konyhai és fürdőszobai felületek fertőtlenítésére • Kiválóan alkalmazható ruhák fehérítéhez • Kiválóan használható a háztartásban található nagyobb felületek, mint padlók, csempék és mosható felületek higiénikus tisztítására. • Kellemes citrom illat • Higiénikus tisztaság Termék bemutatás: A folyékony Flóraszept biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot nemcsak ruhaneműi, hanem egész háztartása számára. Aktív klórtartalma elpusztítja a kórokozó baktériumokat. Kitűnően alkalmazható WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására. Kiváló fehérítő hatású. Irritatív, biocid.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás lakossági felhasználás esetén: Tisztítás* és fertőtlenítés: Felületfertőtlenítés: Hatékony a baktériumok és a gombák ellen. Hígítás nélkül: kitűnően alkalmazható WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására és fertőtlenítésére. Törölje le a szennyeződést a felületről, majd öntse a terméket a teljes felületre. Hagyja hatni 15 percig, ezalatt tartsa nedvesen a felületet. Öblítse le. Tisztítás:* Kiválóan használható a háztartásban található nagyobb felületek, mint padlók, csempék és mosható felületek higiénikus tisztítására. 80 ml folyékony Flóraszeptet keverjen el 2,5 l vízben. Nem szükséges leöblíteni, kivéve élelmiszerrel érintkező felületekről. Áztatás, fehérítés, foltok előkezelése:* Kiváló fehérítő hatású. Fehér pamut, len és kender anyagok áztatására javasoljuk. A 90 ml folyékony Flóraszeptből és 5 l vízből álló keverékben áztasson legalább 30 percig, majd alaposan öblítse ki a ruhákat és a szokásos módon folytassa a mosást. Ne használja színes textíliákhoz, gyapjú, selyem vagy egyéb kényes anyagokhoz. Fehérítés mosógépben:* 100 ml folyékony Flóraszeptet tegyen a mosószer adagolójába, majd válasszon egy rövid hideg vizes programot és mossa ki a fehéríteni kívánt ruhákat. Ne adagoljon mosószert ehhez a programhoz. Az utolsó öblítés után tegye be a többi nem fehéríthető ruhát és kezdje a mosást mosószerrel, a szokásos módon. Mindig vegye figyelembe a ruha tisztítási útmutatóját. *Ezekben az esetekben a termék nem rendelkezik fertőtlenítő hatással.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% klór alapú fehérítőszer/fertőtlenítőszer (nátrium hipoklorit), Nem ionos felületaktív anyag, Szappan, Illatanyag, Fertőtlenítőszer: nátrium hipoklorit 1,35 g/100 g termékben
Tárolás:

Fénytől védett, száraz, hűvös helyen, állítva tárolandó, élelmiszerektől elkülönítve. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig (hónap. év).

Forgalmazó:

Unilever Magyarorszá

Vevőszolgálat:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127. 06 80 180 144 info@unileverinfo.hu www.unilever.com

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Biztonsági figyelmeztetés:

FIGYELEM! Gyerekbiztos kupak - kinyitás: Nyomja le a kupakot, és csavarja el az órajárással ellentétes irányba. - Ne használja zománcozott vagy magas fényű fémfelületeken (króm, arany). - Ne használja színes textíliákhoz, gyapjú, selyem, műszálas anyagokhoz, bőrhöz és olyan ruhaneműkhöz, melyek speciális bevonatot tartalmaznak, pl. lángálló bevonat, valamint a csomagoláson látható jelzéssel ellátott textíliákhoz. - Mindig olvassa el a ruhanemű kezelési útmutatóját. - A hypo oldat tartós érintkezése fémfelülettel (pl. fémgombok) elszíneződést okozhat. - Ne használja szivacsos betéttel ellátott melltartókhoz. - Ne tegye a ruhát fehérítés után szárítógépbe. - Ne használja hígítatlanul parkettán vagy faburkolatokon. - Ügyeljen, hogy a szer ne ömöljön ruhára, parkettára, szőnyegre, mert károsíthatja azokat. - Ha kiömlött, törölje fel és alaposan öblítse le. - Használat után mosson kezet. - A kiürült flakont más célra ne használja, dobja a szemétbe. - Ellenőrizze a mosógép használati útmutatóját. - Kizárólag az utasításoknak megfelelően használja. - A hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről - a padozat kivételével - alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell! A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel. Belélegzés esetén: Az érintett személyt friss levegőre kell vinni. Azonnal hívjon orvost. Lenyelés esetén: A szájat öblítse ki vízzel. Kevés vizet igyon. Hánytatni tilos! Azonnal forduljon orvoshoz. Kerülni kell a termék környezetbe jutását. FLÓRASZEPT OTTHON FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ FOLYÉKONY TISZTÍTÓSZER FRISS CITROM ILLATTAL VESZÉLY Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. - Fémekre korrozív hatású lehet. Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. - Gyermekektől elzárva tartandó. - Az eredeti csomagolásban tartandó. - Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. - HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel [vagy zuhanyozás]. - SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. - Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. - Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. TARTALMAZ: Nátrium hipokloritot, Cocamine oxide-ot, Nátrium hidroxidot. SPKU-FQG8-QUCV-TPYD

Forgalmazó cím:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127.