elmex Sensitive Whitening fogkrém érzékeny fogakra 75 ml

Brand: Elmex
EAN: 8714789926278
1 290 Ft Unit price 17 200 Ft / L
Raktáron
102720100205

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

0.091 kg / 0 m3

Az elmex Sensitive Whitening fogkrém klinikailag igazolt 24 órás védelmet nyújt az érzékeny fogaknak rendszeres, napi két fogmosás esetén. A speciális amin-fluorid összetételnek köszönhetően a fogkrém hatékonyan véd, erősít és tisztít. Egyedülálló összetétele segít eltávolítani a felületi elszíneződéseket a fogakról. Elmex Sensitive Whitening speciális fogkrém az érzékeny fogak mindennapos védelmére. Gyengéd tisztítás és hatékony, klinikailag igazolt 24 órás védelem az érzékeny fogaknak rendszeres, napi két fogmosás esetén. Miért válnak a fogak érzékennyé? Ha az íny visszahúzódik, a normál körülmények között védett fognyak szabaddá és sérülékennyé válik. Ilyenkor a hideg, meleg, savanyú és mechanikai ingerek fájdalmat okozhatnak. A fogszuvasodás kialakulásának folyamata felgyorsulhat. Hogyan hat az aminfluoridot tartalmazó elmex® Sensitive Whitening? Véd: klinikailag igazolt formula a fogérzékenység megelőzésére*. Erősít: az aminfluorid folyamatosan erősíti a fogakat, véd a fogszuvasodás ellen. Gyengéden fehérít: a finom szemcsék hatékonyan és gyengéden tisztítanak, miközben segítenek eltávolítani a felületi elszíneződéseket a fogakról. Mit javasolnak a szakemberek fogérzékenység esetén? Fogérzékenységre használjon speciális fogkrémet! Mosson fogat puha sörtéjű fogkefével! A fogmosást egészítse ki speciális szájvízzel az extra védelemért! Az optimális szájápolás érdekében először használjon fogköztisztító eszközöket, majd mosson fogat elmex® Sensitive fogkrémmel és elmex® Sensitive fogkefével, végül pedig öblögessen elmex® Sensitive szájvízzel. Kérdezze meg fogorvosát vagy dentálhigiénikusát! *használat: napi kétszer

Elkészítés és felhasználás

Mit javasolnak a szakemberek fogérzékenység esetén? Fogérzékenységre használjon speciális fogkrémet! Mosson fogat puha sörtéjű fogkefével! A fogmosást egészítse ki speciális szájvízzel az extra védelemért!

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua Hydrated silica Sorbitol Hydroxyethylcellulose Olaflur Aroma Cocamidopropyl betaine Saccharin Limonene CI 77891 Tartalmaz: olaflurt (aminfluoridot) (1400 ppm F⁻)
Forgalmazó:

Colgate-Palmolive Kf

Vevőszolgálat:

Colgate-Palmolive Kft., H 1117 Budapest,Hauszmann Alajos u. 3., Információs zöld szám: 06 80 180 261

Csomagolási típus:

Karton

Jellemzők:

Klinikailag bizonyított védelem az érzékeny fogak számára,
Aminfluorid hatóanyag,
Megőrzi a fogak természetes fehérségét,
Gondosan válogatott összetevőkkel

Forgalmazó cím:

Colgate-Palmolive Kft. H 1117 Budapest Hauszmann Alajos u. 3. 06-80-180-261