Unilever

Dove Original izzadásgátló 150 ml

Brand: Dove
EAN: 8000630040843
1 290 Ft Unit price 8 600 Ft / L
Raktáron
102610050105

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.18 kg / 0.001 m3

Vásárolj Augusztus 03. és Szeptember 30. között minimum 4.000 Ft értékben a megjelölt márkákból és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét.

https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/unilever

Mind sok időt töltünk bőr- és hajápolással, de könnyen megfeledkezünk a hónalj ápolásáról. Pedig a hónaljunk többet érdemel! A Dove Original női izzadásgátló aeroszollal minden nap gondoskodhatsz a hónaljadról egy gyors fújással. Segít, hogy bőröd puha és sima maradjon, és akár 72 órás izzadásgátló védelmet nyújt. A Dove izzadásgátló aeroszolok Triple Moisturizing technológiát tartalmaznak a gyönyörű és ápolt hónaljért. A többi Dove Original termékhez hasonlóan, az izzadásgátló aeroszol is a védjegyünknek számító illattal járul hozzá, hogy egész nap tisztának és frissnek érezd magad. Állatokon nem tesztelték Csak külső használatra!

Elkészítés és felhasználás

Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára.

Termékjellemzők

Összetevők:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal
Forgalmazó:

Unilever Magyarorszá

Vevőszolgálat:

06 80 180 144 www.unilever.com

Csomagolási típus:

Aeroszol

Jellemzők:

Triple Moisturizing technológiával a gyönyörű és ápolt hónaljért,
Akár 72 órán keresztül véd az izzadástól,
Ápolja a hónalj érzékeny bőrét,
Védelmet nyújt az izzadás és a testszag ellen,
0% alkohol,
Állatokon nem tesztelték

Biztonsági figyelmeztetés:

FIGYELMEZTETÉS: Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja. VESZÉLY: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó cím:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127. 06 80 180 144 www.unilever.com