Corega Erős Original műfogsorrögzítő krém XL 70 g

Brand: Corega
EAN: 5054563097859
1 590 Ft Unit price 22 714 Ft / kg
Raktáron
102740150401

1 karton = 24 darab

1 karton kosárba helyezése

0.09625 kg / 0 m3

1. Terméknév 2. Termékleírás 3. Hatóanyag+ VN jelölés 4. Promotion kód 5. EP kártyára kiadható-e? 6. Forgalmazó 7. Védjegyes mondat 1. Corega Erős Original műfogsorrögzítő krém 70g XL 2. Cinket nem tartalmazó műfogsorrögzítő, teljes és részleges műfogsorhoz. 3. Orvostechnikai eszköz 4. PM-HU-XBRAND-22-00045 5. Egészségpénztári kártyára kiadható: igen 6. GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company), 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800, www.gsk.hu 7. A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Először csak kis mennyiségű rögzítőkrémet használjon, mert ha túl sokat használ, akkor a rögzítőkrém a műfogsoron túlcsordulhat. A megfelelő mennyiség beállításához szükséges lehet néhány próba. Naponta egyszer alkalmazza a biztonságos rögzítés érdekében. Ha naponta többszöri használatot érez szükségesnek, akkor keresse fel fogorvosát. A műfogsorrögzítő krém használata: 1. Használja minden nap a megtisztított és száraz műfogsoron és rövid csíkokban nyomja a krémet a műfogsorra ahogy az ábrán látható. 2. Öblítse ki a száját a műfogsor behelyezése előtt. 3. Illessze a helyére a műfogsort, tartsa erősen a helyén, majd harapjon rá néhány másodpercre, hogy rögzítse. A műfogsor eltávolítása: 1. Öblítse ki a száját vízzel és lassan ide-oda mozgatva vegye ki a műfogsort. 3. A rögzítőkrém maradékot langyos víz és egy puha sörtéjű kefe segítségével távolítsa el a szájából és a műfogsorról.

Termékjellemzők

Összetevők:
Calcium/sodium PVM/MA copolymer, Petrolatum, Cellulose gum, Paraffinum liquidum, Propylparaben, Aroma, CI 45430
Tárolás:

Tartsa szárazon a kupakot és a tubusnyílást, hogy elkerülje a tubus elzáródását. Hűvös, száraz helyen tartandó.

Forgalmazó:

GlaxoSmithKline Kft

Vevőszolgálat:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

A Corega Erős Original mentolos ízesítésű műfogsorrögzítő krém összetétele 3-irányú tartást biztosít, cinket nem tartalmaz. Segít megakadályozni az étel műfogsor alá kerülését, és egész napos erős tartást biztosít.

Biztonsági figyelmeztetés:

FONTOS! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! FIGYELMEZTETÉSEK: Gyermekektől tartsa távol. Néhányan érzékenyek vagy allergiásak lehetnek erre a termékre. Ha valamilyen allergiás reakciót vagy kellemetlen hatást tapasztal, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Előfordulhat, hogy az előírásnak megfelelő használat mellett a termékből kis mennyiséget lenyel, azonban ez nem ártalmas az Ön egészségére. A rosszul illeszkedő műfogsor veszélyeztetheti az Ön egészségét. Rendszeresen keresse fel fogorvosát, és ellenőriztesse műfogsora illeszkedését.

Forgalmazó cím:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1538 Budapest Pf. 586