Blend-a-dent Complete Original Műfogsorragasztó, 47 g

Brand: Blend-a-dent
EAN: 8001090343819
1 390 Ft Unit price 29 574 Ft / kg
Nincs raktáron
102740020102

0.064 kg / 0 m3

A Blend-a-dent Complete műfogsorragasztó tökéletes választás azok számára, akik szívesen feledkeznek meg arról, hogy műfogsort viselnek. Bármit is csinál és bármilyen ételt is fogyaszt, magabiztossággal teheti azt a stabil és kényelmes műfogsorrögzítésnek köszönhetően. A Blend-a-dent Complete egész napon át erős rögzítést biztosít, a fogíny és a műfogsor közötti rést kitöltő rétegnek köszönhetően pedig kényelmes műfogsorviseletet kínál, illetve megakadályozza az ételdarabkák behatolását a műfogsor alá. Feledkezzen meg műfogsoráról és élvezze az élet minden egyes pillanatát! Próbálja ki az enyhén mentolos ízű változatot is!

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: 1. Alaposan tisztítsa meg a műfogsort és a fogínyt! 2. A legjobb eredmény érdekében a műfogsorragasztót apró pöttyök formájában vigye fel a műfogsor széleire és felületének azon pontjaira, ahol a fogínnyel érintkezik! 3. A műfogsor behelyezése előtt öblítse ki a száját vízzel! A műfogsorragasztó a nedves közegben vékony, ugyanakkor feszes gátat képez az ételdarabkák ellen. 4. A műfogsort határozott mozdulattal nyomja a helyére és rövid ideig tartsa így! 5. A hatékony eredmény érdekében a felhelyezést követően még körülbelül 15-30 percig ne étkezzen, és ne igyon!

Termékjellemzők

Összetevők:
Calcium/Zinc PVM/MA Copolymer (33%), Paraffinum Liquidum, Cellulose Gum (20%), Petrolatum, Silica, Menthyl Lactate, Aroma, CI 45410, Menthol, Limonene
Forgalmazó:

Orbico Hungary Kft.*

Vevőszolgálat:

P&G Hungary Kkt 1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary (06-1) 4511256 Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!

Csomagolási típus:

Karton

Jellemzők:

Az enyhén mentolos ízű Blend-a-dent műfogsorragasztót kifejezetten a teljes körű szájápoláshoz tervezték,
Teljes körű megoldás, amely 3 előnyt kínál: erős rögzítést, fokozott kényelmet és ételmaradékok elleni záróréteget,
10x erősebben rögzít, mint műfogsorragasztó használata nélkül,
Teljes és részleges műfogsorhoz egyaránt,
A még kiválóbb eredmény érdekében ismerje meg a Blend-a-dent prémium kategóriás műfogsorragasztóit is: Dual Power, Dual Protection, Food Seal, 0%

Biztonsági figyelmeztetés:

Gyermekektől gondosan elzárva tartandó! Amennyiben az összetevők valamelyikére allergiás, ne használja a terméket!