Nyírfacukor Panna vaníliaízű krémpudingpor édesítőszerrel 50 g
0.05 kg / 0 m3
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: 250 ml tejhez, vagy növényi italhoz 50 gramm krémpudingpor szükséges. A krémpudingport hideg tejjel, vagy növényi itallal csomómentesre elkeverjük, majd gyorsfokozatú habverővel a krémállag eléréséig keverjük. A kész krémpudingot formákba töltjük, és hűvös helyre tesszük. Tetszés szerint díszíthetjük gyümölccsel, tejszín- vagy növényi habbal.Termékjellemzők
100 g krémpudingpor | |
---|---|
Energia (kJ) | 1288 |
Energia (kcal) | 306 |
Zsír (g) | <0,5 |
- amelyből telített zsírsavak (g) | <0,5 |
Szénhidrát (g) | 98 |
- amelyből cukrok (g) | <0,5 |
- amelyből poliolok (xilit) (g) | 55 |
Rost (g) | <0,5 |
Fehérje (g) | <0,5 |
Só (g) | 0,01 |
RBÉ: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |
A tasak tartalmából 2 adag krémpuding készíthető. |
Minőségét megőrzi száraz, hűvös helyen tárolva (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.
Joker 2008 Kft.
Nyírfacukor Kft. H-1223 Budapest Művelődés u. 4. Tel: +361/786-1203 www.nyirfacukor.hu facebook.hu/edesenegeszseges email: info@nyirfacukor.hu
Tasak
Vegán,
Hozzáadott cukor nélkül,
Hidegen elkészíthető,
Főzés nélkül percek alatt kész!,
A korszerű édesség,
A termék hozzáadott cukrot nem tartalmaz,
Természetes módon előfodruló cukrokat tartalmaz,
Gluténtartalmú, állati eredetű, és allergén összetevő nélkül!
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Nyírfacukor Kft. H-1223 Budapest Művelődés u. 4.