• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

VitaminBottle kapszula 60db Quercetin Complex Plus Bromelain

  • EAN: 5999887105456
  • Nettó súly: 0.065 kg
3 890 Ft
65 Ft / darab

Raktáron

Termékjellemzők

Quercetin 98% extraktum 500 mg, C-vitamin extr. (L-aszkorbát) 750 mg (NRV 937,5%), Bromelain extraktum 150 mg, Cink-citrát extraktum 30 mg (NRV 300%), D3 Vitamin ext. (Kolekalciferol) 75 mcg 3000 NE

Elkészítés és felhasználás

Javasolt adagolás: 3 db kapszula minden 4. napon! NRV: felnőttekre vonatkozó napi ajánlott beviteli mennyiség

Információk

Immunerősítő-gyulladás csökkentő-citokin csökkentő-erős antioxidáns
A károsító szabadgyökök elleni sikeres harc eredményeképpen jótékony számos krónikus betegségben, illetve megelőzésben, mint szívelégtelenséggel járó, valamint rákos megbetegedések, illetve cukorbetegség.
Összességében:
• Jelentősen növeli az immunrendszer működését, hatékonyságát.
• Hatékonyan harcol a gyulladásos folyamatokkal.

Csökkenti a TNFα (Tumor nekrózis faktor alfa) mennyiségét, mely a szisztémás gyulladásos folyamatok szabályozásában és a gyulladások serkentésében szerepet játszó egyfajta citokin. Szintén csökkenti az IL-6 (Interleukin-6) citokin mennyiségét, mely egy, az immunsejtek által termelt fehérje, mely megemelkedett szintje utal a krónikus, súlyos fertőzésre, gyulladásra. Mindkettő magas szintje tapasztalható, a Covid fertőzés során sokszor emlegetett, ún. „citokin viharban”, melynek lefolyása a betegség súlyosságát befolyásolja.
• Hatásosan csökkenti az allergiás reakciókat. Blokkoló hatással van több, gyulladásos folyamatban szerepet játszó enzimre, valamint elnyomja a hisztamin hatását az allergiás reakciókban.
• Tanulmányok igazolták több rákos megbetegedésben a rákos sejtek növekedésének lassítását, illetve a rákos sejtek pusztulását.
• Igazoltan jótékony degeneratív agyi megbetegedések megelőzésében, mint az Alzheimer kór, illetve demencia.
• Fokozza a fizikai- és szellemi teljesítőképességet, csökkenti a vérnyomást.
• Javítja az általános egészségi állapotot.
Javasolt tipikus napi adagja 500-1000 mg.

Sajnos a szervezetben a biohasznosulása, felszívódása alacsony, melyet segítik, fokozzák a C-vitamin, a bromelain természetes enzim, a rezveratrol, illetve zöld tea katekinek, koffein.
Ismert mellékhatása nincs, 1000 mg feletti mennyiségben történő fogyasztása során enyhe mellékhatások tapasztalhatóak.

Bromelain egy természetes fehérje lebontó, proteolitikus enzim, mely tömegének többszörösét képes lebontani rövid idő alatt, segítve az emésztést, illetve védve a gyomrot. Egyik legfontosabb szerepe a fibrin fehérje lebontása, melyet a máj állít elő fibrinogénből. Gyulladások, sérülések során kerül a véráramba és fő okozója a gyulladások során tapasztalható ödémának, fibrózus szöveti elváltozásoknak a gyulladt területeken, melyek kritikusak a Covid fertőzésekkel gyakran együtt járó és végzetes tüdőgyulladások kimenetelében. Természetes formában a legnagyobb mennyiségben az ananászban található, valamint papaya-ban.

VitaminBottle Kft.

VitaminBottle kapszula 60db Quercetin Complex Plus Bromelain
VitaminBottle kapszula 60db Quercetin Complex Plus Bromelain

Raktáron

3 890 Ft
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár