Nincs készleten
Csicseriborsó liszt, Sárgaborsó liszt, Hajdinaliszt, Burgonyapehely, Vöröshagyma granulátum, Paprika (szárított pritamin, őrölt csemege), Tengeri só, Inaktív élesztőpehely, Szárított paszternák gyökér, Őrölt feketebors, Szárított zeller gyökér, Csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), Chili fűszerpaprika őrlemény, Fokhagyma por
Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók
A Vegabond fasírtporok gyorsan és mindenki számára könnyen elkészíthetők. Elkészítési javaslat: 1. 200 g keveréket kb. 220 ml vízzel összekeverünk. 2. 6-8 percig állni hagyjuk, hogy az összetevők kicsit megduzzadjanak. 3. Nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk. 4. Forró olajban aranybarnára sütjük. A fasírtok ízét az ízesítéssel harmonizáló apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával tehetjük még izgalmasabbá. A vízzel összekevert masszát, olaj nélkül sütőben, őzgerinc vagy egyéb sütőformában is megsüthetjük.
Csomag
Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson.
Biopont Kft.
Biopont Kft. 2451 Ercsi, Biopont utca 1. E-mail: biopont@biopont.com www.biopont.com