Raktáron
Csicseriborsó liszt, Sárgaborsó liszt, Hajdinaliszt, Napraforgó-dara, Tökmag-dara 8%, Burgonyapehely, Szezámmag, Vöröshagyma granulátum, Tengeri só, Inaktív élesztőpor, Fűszerkeverék [pritamin paprika, őrölt római kömény, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), őrölt gyömbér, curry (mustármagot tartalmaz), őrölt feketebors, fokhagymapor]
Zellert felhasználó üzemben csomagolva!
Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók
A Vegabond fasírtporok gyorsan és mindenki számára könnyen elkészíthetők. 1. 200 g keveréket kb. 220 ml vízzel összekeverünk. 2. 6-8 percig állni hagyjuk, hogy az összetevők kicsit megduzzadjanak. 3. Nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk. 4. Forró olajban aranybarnára sütjük. A fasírtok ízét az ízesítéssel harmonizáló apróra vágott vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával tehetjük még izgalmasabbá. A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsüthetjük.
Csomag
Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi (nap, hónap, év) lásd a csomagoláson.
Biopont Kft.
Biopont Kft. 2451 Ercsi, Biopont utca 1. E-mail: biopont@biopont.com www.biopont.com
Raktáron