Raktáron
Csicseriborsó liszt, Sárgaborsó liszt, Hajdinaliszt, Burgonyapehely, Vöröshagyma granulátum, Tengeri só, Inaktív élesztőpehely, Garam masala fűszerkeverék (3,6%) [őrölt koriander, őrölt gyömbér, őrölt feketebors, őrölt római kömény, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), őrölt fahéj, őrölt kardamom, őrölt szerecsendió, fokhagymapor]
Zellert felhasználó üzemben csomagolva!
Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók
A Vegabond fasírtporok gyorsan és mindenki számára könnyen elkészíthetők. 1. 200 g fasírtport kb. 220 ml vízzel összekeverünk. 2. 6-8 percig állni hagyjuk, hogy az összetevők kicsit megduzzadjanak. 3. Nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk. 4. Forró olajban aranybarnára sütjük. A fasírtok ízét az ízesítéssel harmonizáló apróra vágott vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával tehetjük még izgalmasabbá. A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsüthetjük.
Csomag
Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi (nap, hónap, év) lásd a csomagoláson.
Biopont Kft.
Biopont Kft. 2451 Ercsi, Biopont utca 1. E-mail: biopont@biopont.com www.biopont.com
Raktáron