Raktáron
Csicseriborsó liszt, Sárgaborsó liszt, Vöröshagyma granulátum, Tengeri só, Őrölt koriander, Inaktív élesztőpehely, Petrezselyem, Őrölt római kömény, Fodormenta levél, Csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), Fokhagyma por
Zellert felhasználó üzemben csomagolva!
A Vegabond fasírtporok gyorsan és mindenki számára könnyen elkészíthetők. Elkészítési javaslat: 1. 200 g keveréket kb. 220 ml vízzel összekeverünk. 2. 6-8 percig állni hagyjuk, hogy az összetevők kicsit megduzzadjanak. 3. Nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk. 4. Forró olajban aranybarnára sütjük. A fasírtok ízét az ízesítéssel harmonizáló apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával tehetjük még izgalmasabbá. A vízzel összekevert masszát, olaj nélkül sütőben, őzgerinc vagy egyéb sütőformában is megsüthetjük.
Csomag
Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson.
Biopont Kft.
Biopont Kft. 2451 Ercsi, Biopont utca 1. E-mail: biopont@biopont.com www.biopont.com
Raktáron