• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Vanish Gold Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray 500 ml

  • EAN: 5011417537930
  • Nettó súly: 0.585 kg
3 390 Ft
6 780 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Vanish Gold Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray 500 ml
1 karton = 6 darab
3.5 kg / 0.0088 m3
Akár 30* másodperc alatt eltávolítja a foltokat, minimalizálja a kellemetlen szagokat Különböző folttípusokra alkalmas: - Vörösbor - Tea - Kávé - Sár - Háziállat vizelet Biztonsággal alkalmazható különböző színű és anyagú szőnyegeken és kárpitokon. *A használati utasítás szerint alkalmazva. 100%-os poliamid szőnyegen tesztelve.

Termékjellemzők

Összetétel (www.rbeuroinfo.com):, 5 %-nál kevesebb oxigénalapú fehérítőszereket, anionos felületaktív anyagokat, nem ionos felületaktív anyagokat, polikarboxilátokat, Hexyl Cinnamal-t, Benzyl Salicylate-t, Limonene-t, Citral-t és illatanyag komponenseket tartalmaz

Elkészítés és felhasználás

Használati útmutató 1. Előkészítés Távolítsa el a felhalmozódott koszt és nyissa ki a szórófejet. 2. Felvitel a felületre Fújja a foltra és hagyja hatni (max. 5 percig). 3. Eltávolítás Törölje át a foltot és távolítsa el a felvitt anyagot egy tiszta ruhával. Használati javaslat A legjobb eredmény elérése érdekében kezelje a foltot azonnal. Biztonsággal alkalmazható gyapjúszőnyegeken is. Mindig végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen a színtartósság miatt. Ha a textília színe megváltozik, ne használja a terméket. A szilárd anyagokat távolítsa el használat előtt a szőnyegről, a folyékony foltokat pedig itassa fel száraz ruha segítségével. Ne használja bársonyos anyagon, brokáton, vagy olyan anyagokon, amelyeket nem lehet nedvesen tisztítani. Ne használja selyem és keleti szőnyegek tisztítására.

Információk

Pumpás adagoló

Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray. Gyermekektől távol tartandó. Kerülni kell a szembejutást. Amennyiben a termék véletlenül szembe jutna, mossa ki bő vízzel. Ne nyelje le. Lenyelés esetén orvosi ellátást kell kémi. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. Használat után mosson kezet. Érzékeny bőrűek számára ajánlott védőkesztyű viselése. Ne keverje más termékekkel. A gyermekeket és a háziállatokat tartsa távol, amíg a szőnyeg megszárad.

Minőségét megőrzi: gyártástól számított 24 hónapig.

Reckitt Benckiser Kft. 1113 Budapest Bocskai út 134-146.

RB Hygiene Home Hu

RB (Hygiene Home) Hungary Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: (+36-1) 551-5610

Vanish Gold Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray 500 ml
Vanish Gold Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray 500 ml

Raktáron

3 390 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár