• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Nincs ajándékötleted? Okozz örömet egy valóban hasznos meglepetéssel! A kozmetikai ajándékcsomag egy szépészeti termékeket tartalmazó szett díszcsomagolásban. Tartalmazhat szappanokat, hidratáló testápolót, illatszreket, parfümöt, bőrápoló szereket és egyéb kozmetikai cikkeket. A kozmetikai ajándékcsomag nőknek és férfiaknak egyaránt kiváló meglepetés!

Kozmetikai ajándékcsomag nőknek

A közelgő ünnepek alkalmával sokszor szembesülünk az ajándékválasztás nehézségével. Ha szeretnéd elkerülni a személytelen, unalmas ajándéktárgy vásárlást és valóban hasznos meglepetéssel akarsz örömet okozni, akkor válaszd a kozmetikai ajándékcsomagot! A díszcsomagolásban elhelyezett szépészeti termékek nem csupán esztétikusak, de valóban hasznosak. Biztos lehetsz abban, hogy a megajándékozni kívánt személy valóban használni fogja az ajándékot! Számos kozmetikai ajándékcsomag nőknek gyártott, speciális kozmetikai cikkeket tartalmaz.

Kozmetikai ajándékcsomag férfiaknak

Nem szeretnél idén is ajándékutalványt adni? Jobban örülnél személyes ajándék ötletek? Válassz olyan meglepetést, amely nem a polcon porosodik vagy egy fiókban végzi. A kozmetikai ajándékcsomagok előnye, hogy a szépészeti termékeket valóban felhasználják a megajándékozott személyek. Oldalunkon és webshopunkon több kozmetikai ajándékcsomag férfiaknak gyártott termékeket is tartalmaz.

Kozmetikai ajándék: saját csomag készítése

Nem találtál kozmetikai ajándékcsomagjaink között az elvárásaidnak megfelelőt? Nem feltétlenül kell lemondani a kozmetikai ajándék ötletéről! Akár saját kozmetikai szettet is összeállíthatsz a megajándékozni kívánt személy egyéni igényeire szabva. Ehhez kövesd az alábbi lépéseket:

  • Tervezés: Gondold végig alaposan, hogy az ajándékot kapó személy, milyen kozmetikai termékeket használ és milyen speciális igényei vannak! Járj el körültekintően, hogy a kiválasztott termékek mindenképpen alkalmasak legyenek örömszerzésre!
  • Termékek kiválasztása: A tervezést követően jöhet a termékek kiválasztása. Az első lépésben meghatározottak szerint, válogasd össze a kozmetikai szett elemeit! Oldalunkon több száz termék közül válogathatsz!
  • Csomagolás: Miután beszerezted a szükséges termékeket, csomagold be őket elképzelésed szerint! Ennél a lépésnél légy bátor és kreatív! Az egyedi kozmetikai ajándékcsomag legnagyobb előnye a perszonalizálhatóság.
  • Egyéni üzenet: Utolsó lépésként helyezz a csomagba személyes üzenetet a kozmetikai cikkek mellé! Ezzel kifejezheted az ünnepelt felé jókívánságaidat!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár