Taft Power Invisible hajlakk 250 ml

Brand: Taft
EAN: 9000100876520
1 390 Ft Unit price 5 560 Ft / L
Raktáron
102451010112

1 karton = 10 darab

1 karton kosárba helyezése

0.3 kg / 0.001 m3

Megújult Taft továbbfejlesztett vegán formulákkal. Alkoss hosszan tartó frizurákat maradványok nélkül a Taft Power Invisible hajlakkal. A láthatatlan hajformázó nem ragad, nem feszíti meg a tincseket és nem nehezíti el a hajat, miközben segít megvédeni a hajat a kiszáradástól.

Elkészítés és felhasználás

Permetezze a hajra 30 cm távolságból.

Termékjellemzők

Összetevők:
Alcohol denat., Dimethyl ether, Aqua (water, eau), Octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aminomethyl propanol, Vinyl caprolactam/VP/dimethylaminoethyl methacrylate copolymer, Parfum (fragrance), Isopropyl myristate, Panthenol, Benzoic acid, Benzyl salicylate, Citronellol, Linalool, Geraniol, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Eugenol
Forgalmazó:

Henkel Magyarország

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft. H1113, Budapest Dávid Ferenc u. 6. schwarzkopf.hu@henkel.com www.taft.hu

Csomagolási típus:

Aeroszol

Biztonsági figyelmeztetés:

Veszély. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Rövid ideig tartó permetezéssel használja. Szembe ne kerüljön. Ne lélegezze be szándékosan.