Syoss Volume Lift extra erős hajlakk 300 ml

Brand: Syoss
EAN: 9000100590242
1 890 Ft Unit price 6 300 Ft / L
Raktáron
102451030112

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.36 kg / 0.001 m3

Syoss professzionális teljesítmény. A fodrászokkal kifejlesztett és tesztelt Syoss erősítő filmréteget képez a hajszálakon, hosszantartó tartást kölcsönöz a hajnak, tökéletes egyensúlyt teremtve a tartás és a rugalmasság között - a hosszantartó szalonszépségű hajért otthon is. Hosszantartó könnyed hajformázás extra erős tartással Légies dússág & lelapulás elleni hatás Könnyű kifésülni, nem ragad & segít megvédeni a hajat a nedvességtől & az UV sugaraktól.

Elkészítés és felhasználás

Jó tanács a Syoss stylistjától: Alkalmazza száraz hajon. Rövid ideig tartó permetezéssel használja. Permetezze 30 cm távolságból hajára. A különálló tincsek formázására: permetezze közvetlenül a hajtövektől a hajvégekig és formázza.

Termékjellemzők

Összetevők:
Dimethyl ether, Alcohol denat., Aqua, Octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aminomethyl propanol, Parfum, Panthenol, AMPD-isostearoyl hydrolyzed collagen, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol
Forgalmazó:

Henkel Magyarország

Vevőszolgálat:

schwarzkopf.hu@hu.henkel.com www.syoss.hu

Csomagolási típus:

Aeroszol

Biztonsági figyelmeztetés:

Veszély. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Szembe ne kerüljön. RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL.