• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Sokaknak a reggeli ébredés záróakkordja, másoknál az esti lefekvés előtti rituálé: a zuhanyzás a napi tisztálkodási rutinunk része. Kedvenc tusfürdőd gyengéden tisztítja, tápláló összetevőkkel kényezteti és kellemes illatfelhőbe borítja a testedet. Az EcoFamily tusfürdő kínálatában megtalálod az olajos tusfürdőket, a lágy krémtusfürdőket és az örök klasszikus, mégis mindig megújuló Baba tusfürdőket is. Ha pedig kipróbálnál valami trendit, válaszd szilárd tusfürdőinket. Mégis mi a különbség az egyes termékkategóriák közt? Máris mutatjuk!

A tusfürdők típusai

A klasszikus tusfürdőket a gyengéd tisztítás mellett aromaterápiára is használhatod: eldöntheted, amikor beugrasz a zuhany alá, hogy épp valami virágos, gyümölcsös vagy fás illat varázsoljon el. A citrusos és friss illatok vitalizáló hatásúak, különösen reggel jönnek jól, ha kicsit nehezen indul a napod. Este válassz nyugalmat árasztó terméket, például valami alvást segítő gyógynövényeset.

A legtöbb géllel ellentétben a krémtusfürdők inkább tejszerűek és kissé sűrűbbek. Hidratáló összetételüknek köszönhetően a bőr ápolását zuhanyzás közben is biztosítják, ami különösen előnyös az érzékeny és száraz bőr számára. Vízhiányos bőrre még nagyon jók a olajos tusfürdők is, amelyek igazán kíméletes módon tisztítanak.

Tusfürdő vs habfürdő

Használhatunk tusfürdőt habfürdőként? Összetételüket tekintve a két fürdőszer nagyon hasonló. A különbség abban mutatható ki, hogy a habfürdőket úgy tervezték, hogy a bőr jobban tolerálja általuk a hosszú fürdőzést. Emellett az illatanyagokat is másként adagolják a kádban ejtőzéshez, és persze a fürdőhab állaga is eltér a zuhanyzáshoz használt termékekhez képest.

Szilárd tusfürdő: a szappan és a tusfürdő szerelemgyereke

Formára egy darab szappan, de a szilárd tusfürdők kicsit többet tudnak egy klasszikus szappannál: alacsony a pH-értékük, így gyengédebben ápolják a bőrt. Emellett tusfürdők is, amelyekből a vizet eltávolították, magas koncentrációjuknak köszönhetően viszont gyakran tovább tartanak, mint hagyományos társaik. Ha valami újdonságra vágysz, az EcoFamily-nél kipróbálhatod a Nature Box és a N.A.E. szilárd tusfürdőit is.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár