• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Megterhelő napod volt és szívesen relaxálnál egy kád forró vízben? Üzleteinkben és webshopunkban fürdés kiegészítők széles választékából találhatod meg az ízlésednek megfelelő színű, aromájú és ásványi anyag tartalmú terméket. Teremtsd meg a megfelelő hangulatot fürdősó, fürdőkristály és fürdőbomba termékeinkkel!

Fürdősó: egészséges feltöltődés

Egy munkával töltött, fárasztó nap után kevés pihentetőbb és megnyugtatóbb programot választhatsz, mint egy forró vizes fürdő. Többre vágysz a megszokott habfürdőnél? Varázsold fürdőszobád spa centrummá az illatozó fürdősóval! A fürdősó termékek általában magnézium-szulfátot, másnéven keserűsót vagy Epsom-sót tartalmaznak. A vízben feloldódó só selymessé és simogatóvá teszi a fürdővizet. A fürdősó termékek általában kellemes illatú olajokat és egyéb illatanyagokat tartalmaznak, ilyen lehet a citromfű, eukaliptusz, narancs, levendula és fenyőmag.

Fürdőkristály: egyedi fürdőélmény otthonodban

A fürdőkristály durvább szemű és lassabban oldódó, mint a fürdősó. Szintén só alapú, illóolajokkal és illatanyagokkal kiegészített fürdés kiegészítő. A vízbe helyezve 3-5 percen belül teljesen feloldódik. A fürdőkristály sokszor tartalmaz színanyagokat, így elszínezheti a fürdővizet. Megterhelő fizikai aktivitást követően késleltetett izomfájdalom léphet fel. Az erős, hosszan tartó diszkomfort érzés akadályozhatja a szabad mozgást. Termék kínálatunkban több olyan fürdőkristály megtalálható, amely speciális ásványi anyag és gyógynövény tartalmának köszönhetően segíthet az ízületi- és izomfájdalmak enyhítésében. Próbáld ki fürdőkristály termékeinket a pihentető és regenerációt segítő fürdőzésért!

Fürdőbomba: pezsgő fürdőgolyó a szórakoztató fürdéshez

A fürdőbomba, másnéven pezsgő fürdőgolyó, olyan általában gömb formájú fürdés kiegészítő, amely a vízbe helyezve pezsegve feloldódik. Ezek a termékek általában illat-, szín- és ásványi anyagokat tartalmaznak. Tedd izgalmasabbá és szórakoztatóvá fürdési szokásaid fürdőbombák segítségével!

A pezsgő fürdőgolyó használata:

  • Távolítsd el a pezsgő fürdőgolyó csomagolását!
  • Helyezd a fürdőbombát a meleg fürdővízbe!
  • Várd meg, amíg feloldódik teljesen, majd élvezd a fürdőélményt!
  • Végül öblítsd le tested tiszta vízzel a fürdőzés végén!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár