Bagdi Bella: Boldogságóra munkafüzet 10-14 éveseknek

EAN: 9786158081917
3 900 Ft Unit price 3 900 Ft / darab
Raktáron
408200010158

0.302 kg / 0.002 m3

Magyarország első, boldog és kiegyensúlyozott felnőttkorra felkészítő, fejlesztő feladatokat tartalmazó munkafüzete 10-14 éves, felső osztályos gyerekek számára. Tele kreatív feladatokkal, színes illusztrációkkal, kifestőkkel és táblázatokkal. 2. átdolgozott és kibővített kiadás, Prof. Dr. Bagdy Emőke közreműködésével!

A felső osztályosok sokszor már inkább kis felnőttként tekintenek magukra, mégis rajonganak a játékos és kreatív feladatokért, szeretnek játszani, mesélni, táncolni és énekelni. Közben az életük tele van kihívásokkal, változásokkal, félelmekkel és szorongásokkal. A Boldogságóra kézikönyv és a hozzá készített munkafüzet ezeken a nehéz időszakokon segít átlendülni. Megtanít pozitívan, konstruktívan gondolkodni és bevált módszereket ad a gyerekek kezébe a mindennapi nehézségek leküzdéséhez.
Forgalmazó:

Mental Focus Kft.

Jellemzők:


A Boldogságóra Munkafüzetben a Boldogságóra kézikönyv témái alapján több tucatnyi érdekes, kreativitást fejlesztő, izgalmas, elgondolkodtató és humoros feladat kapott helyet, amelyek mind a boldogság megélésére, a pozitív gondolkodás fejlesztésére és a felsősök önbecsülésének, énképének növelésére koncentrálnak.

A gyerekek a munkafüzet segítségével nyomon követhetik és könnyebben elmélyíthetik a témákat. Írhatnak, rajzolhatnak, színezhetnek, és számtalan feladat és feladvány fejleszti őket. A munkafüzet a későbbiekre is örök emlék marad, ami a vidám közös órákra, az elsajátított technikákra és a módszerekre emlékezteti majd őket. A Boldogságóra készségfejlesztő Munkafüzet 10 egymásra épülő témát dolgoz fel az felsős korosztály számára befogadható formában, így már ők is egészen korán megismerhetik a boldogság különböző összetevőit és feltételeit.
A Boldogság Munkafüzet témái:

1. Boldogságfokozó hála
2. Optimizmus gyakorlása
3. Kapcsolatok ápolása
4. Boldogító jócselekedetek
5. Célok kitűzése és elérése
6. Megküzdési stratégiák
7. Apró örömök élvezete
8. Megbocsátás
9. Testmozgás
10. Fenntartható boldogság