• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Mi sem jobb a napsütéses nyári időszakban egy hűsítő szörpnél! Az Ecofamily webáruházában különleges ízvilágok és széles választék található. Nézz körül te is!

Mi az a szörp?

A szörp egy növényekből kivont sűrített, édes nedv. A szirup egyik változata, ismertebb nevén gyümölcsszörpként is találkozni vele. Magyarországon komoly kultúrával bír a fogyasztása, de a mai napig előszeretettel készítik sokan el saját maguk is. Olyan finom alternatíva, amely hagyományőrző szereppel is bír.

Szörpök készítése házilag

A különböző szörpöket akár otthon, házilag is elkészíthetjük, méghozzá gyorsan és egyszerűen. Amennyiben például bodzaszörpöt szeretnénk csinálni, szerezzünk be 25-30 db-ot, illetve néhány citromot, körülbelül 500 g cukrot és 10 g citromsavat. A vízzel kiegészítve így már el is készíthető a finom ital, ami az egészségünkre is kedvezőbb hatással bír, mintha egy hagyományos bolti cukrozott üdítőt választanánk.

Szörpök fajtái

A szörpökből szinte végtelen mennyiségű italfélét lehet készíteni. Webáruházunkban elérhető erdei-, citrus-mix vagy akár maracuja ízű variáció is. A termékleírásban bővebb információk találhatók az adott szörp elkészítésének és felhasználásának módjairól, illetve a termék jellemzőiről is. A szörp napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó.

Szörpök vásárlása online

A szörp tehát egy finom és praktikus megoldás bárki otthonába. A jó hír, hogy manapság már akár online is gyorsan hozzájuthatunk a kívánt termékekhez. A felsorolt előnyök mellett pedig gazdaságosabb alternatívát is jelent szörpöt fogyasztani. Válaszd ki kedvenc ízedet és tapasztald meg a szörpfogyasztás élményeit!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár