• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A köztudatban vegyes kép él az alkholmentes sörökkel kapcsolatban. Több olyan eset is előfordulhat azonban, amikor nem fogyaszthatunk alkoholt, például autóvezetés előtt. Ilyenkor pedig a víz és az üdítőitalok helyett választhatjuk ezt az alternatívát is. A jó hír, hogy napjainkban egyre szélesebbek a lehetőségek az alkoholmentes sörök piacán, és egyre finomabbak és minőségibbek ezek az italok. Nézz körül az Ecofamily kínálatában!

Hogyan készül az alkoholmentes sör?

Az alkoholmentes sör lényegében úgy készül, mint az “igazi”. A különbség abban rejlik, hogy kivonják tartalmából az alkoholt, ami az erjesztés során képződik. A modern eljárások során alacsonyabb hőmérséklettel dolgoznak, hogy minimalizálják az alkoholtartalmat. Összességében többféle módszer is létezik, a lényeg, hogy a sör fogyasztható legyen bárki számára, aki valamilyen okból nem tud vagy nem szeretne szeszes italt inni. Az alkoholtartalom 0,5% alatt lesz, a minimális arányt pedig az emberi szervezet szinte meg sem érzi, továbbá a rendőr sem fog megbüntetni ittas vezetésért, de természetesen léteznek már 0,0%-os sörök is.

Alkoholmentes sörök fajtái

Manapság az alkoholmentes sörök között is rengeteg alternatíva létezik. Citromos, meggyes, világos verziók, a legnépszerűbb gyártóktól. Az alkoholmentes sörök többsége pedig természetes alapanyagokból készülnek, mesterséges adalékanyagok, ízesítők és színezékek nélkül. Egyes piaci szereplők kifejezetten elkezdtek már erre a területre koncentrálni, hiszen sokan választják a tudatosabb, egészséges életmódot és alternatívákat. Így pedig az alkoholmentes sörökre is van kereslet-kínálat.

Alkoholmentes sörök vásárlása

Amennyiben kipróbálnád az alkoholmentes sörök elsőre szokatlan, viszont annál finomabb ízvilágát, webáruházunkban bőven válogathatsz! Csupán néhány száz forintért hozzájuthatsz bármelyik termékhez – akár össze is rakhatod saját kosarad, hogy megkóstold a különféle alkoholmentes söröket!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár