• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A szemeteszsák nélkülözhetetlen háztartási eszköz. Talán nem is gondolnád, mennyi típus közül lehet válogatni, hányféle méretben és kiszerelésben. Az Ecofamily széles kínálatában szinte biztosan megtalálod az otthoni szemeteseidhez passzoló, ideális szemeteszsákokat!

Szemeteszsák méretek, típusok

Nem jó méretet vásároltál korábban? Beszereznél egy-egy nagyobbat, hogy nagytakarításkor ne kelljen annyit fordulni, vagy épp ne használd el az összes zsákot? Több okból is érdemes megfontolni, milyen zsákot választ az ember. Egyszerű, hétköznapi használatra egy kisebb kukához tökéletes lehet egy méretéhez megfelelő változat, de a környezetünket is óvhatjuk azzal, ha a szemetet inkább egy nagyobb zsákban visszük ki, mint sok kicsiben.

Környezettudatos szemlélettel is válaszhatunk

Napjainkban a szemeteszsákokat illetően is nagy a merítési lehetőség. Az utóbbi időben pedig egyre fontosabbá vált a környezettudatos szemlélet, ezért a csomagolás, a tárolás és a hulladék eltávolításának mikéntje is fontos kérdés lett a gyártók szemében. Ennek okán olyan műanyag zsákok is piacra kerültek, melyek nem engedik át a nedvességet, ellenállnak egyes vegyi anyagokkal szemben, és jól szigetelnek. Ezek a típusok a "zöld" szempontok mellett gazdaságos, praktikus megoldást is jelentenek.

Szemeteszsák rendelése

Kínálatunkban a kötőfüles-, zárószallagos-, extra erős- vagy prémium szemeteszsákok közül egyaránt lehet választani a kisebb, 20 literes kiszerelésektől kezdve egészen a 280 literes kivitelekig.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár