K2r Színfogó kendő 20 db

Brand: K2r
EAN: 5999551690387
1 290 Ft Unit price 65 Ft / lap
Raktáron
101571020401

1 karton = 16 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.0594 kg / 0.001 m3

Tapasztalja meg a teljes védelmet a mosási balesetek ellen… Megelőzi a mosási baleseteket: Magához vonzza a mosás során kioldódó színeket. A bizonyíték a kendőn látható! Együtt moshatja különböző színű ruháit: Védelmet nyújt színeresztés esetén, így lehetővé teszi a vegyes mosásokat. Óvja a ruhák színét: Megköti a kioldódó festékrészecskéket, megelőzve a mosási baleseteket. Használat: 1. Helyezze a színfogó kendőt a mosógép dobjának hátsó részébe. 2. Tegye be a mosandó ruhaneműket, adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert, és indítsa el a mosóprogramot! 3. A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a színfogó kendőt és a ruhákat.

Elkészítés és felhasználás

Használat: 1. lépés: Helyezze a színfogó kendőt a mosógép dobjának hátsó részébe. 2. lépés: Tegye be a mosandó ruhaneműket, adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert, és indítsa el a mosóprogramot! 3. lépés: A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a színvédő kendőt és a ruhákat. Kézi és gépi mosáshoz egyaránt használható mosási adalékanyag. Minden hőfokon, mosási programon és mindenféle ruhaneműn alkalmazható. Szárítógépben való használata biztonságos.

Termékjellemzők

Összetevők:
Illatanyagok
Tárolás:

Száraz helyen tárolja. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 5 évig.

Forgalmazó:

Henkel Magyarország

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6., tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

A kendők új generációja,
Nagyobb méret,
Megnövelt teljesítmény,
Teljes védelem+,
Megelőzi a mosási baleseteket,
Együtt moshatja különböző színű ruháit,
Óvja a ruhák színét,
100% természetes eredetű rostokkal,
Kevesebb válogatás = Kevesebb mosás,
Megelőzi a mosási baleseteket környezetkímélő módon!

Biztonsági figyelmeztetés:

Figyelmeztetés: Bizonyos textíliák jobban hajlamosak a színvesztésre: sötét és intenzív színűek, pamut és nem színtartó ruhák. Ilyen esetben használjon több színfogó kendőt. A fehér ruhákkal történő vegyes mosás megfontolandó. Az új színes ruhákat legalább az első 6 alkalommal mossa külön. Az ágyneműt, törölközőt és farmert mindig külön kell mosni. Színüket nagymértékben engedő anyagok esetén a színfogó hatásossága nem garantált. Mindig kövesse a mosógépgyártó utasításait. Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó cím:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu