• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A sötétebb ruhák több festékanyagot tartalmaznak, ezért gyorsabban fakulnak. Ha meg akarod akadályozni, hogy sötét ruhadarabjaid kifakuljanak, használj sötét anyagokhoz kifejlesztett enyhe fekete mosószert. 

 

Így működnek a mosószerek fekete ruháknál 

A fekete ruhákhoz kifejlesztett mosószerek olyan speciális formulákat tartalmaznak, amelyek segítenek megakadályozni a sötét színek kifakulását.  

  • Ezek a speciális mosószerek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek megőrzik a szövetek eredeti színét. 
  • A fekete ruhák mosása során ajánlott hideg vagy langyos vizet használni, mivel a magas hőmérséklet hozzájárulhat a színek fakulásához. A speciális mosószerek ezért kifejezetten arra vannak tervezve, hogy hatékonyan tisztítsák a ruhákat alacsonyabb hőmérsékleten is. 
  • A fekete mosószer gyakran olyan kímélő formulákat is tartalmaz, amelyek minimalizálják a súrlódás és a kopás hatásait a szöveteken, hogy a ruhák színe és textúrája hosszabb ideig megmaradjon. 

 

A legjobb mosószer fekete ruhákhoz 

Sokan a Perwoll black termékeire esküdnek, ha fekete ruhához keresnek finommosószert, mivel ezek a termékek kíméletes összetevőkkel rendelkeznek, akárcsak az Ariel fekete ruhához kifejlesztett mosószere, amely visszadja a fekete és sötét anyagok ragyogását. A Coccolino Care mosógél fekete és sötét ruhákhoz pedig biológiailag lebomló enzimek segítségével biztosítja a ruhák anyagának és színének ápolását. 

 

A fekete mosószer nem csak a fekete ruháknál működik 

A legtöbb fekete ruhákhoz kifejlesztett mosószer általában nemcsak fekete ruhadaraboknál használható, hanem egyéb sötét színeknél is beválik, például a sötétkék vagy a sötétbarna daraboknál. Fontos, hogy a mosószert mindig az adott termék címkéjén található használati utasítás szerint tisztítsd, hogy a ruháid sokáig megőrizzék eredeti színüket, textúrájukat és formájukat. 

 

Fekete ruha mosószer az ecofamily-től 

Fekete ruhákhoz keresel mosószert? Az ecofamily mosószerei és tisztítószerei között könnyen és gyorsan megtalálhatod a kedvenc termékeidet. Nézelődj kedvedre széles választékunkban webáruházunkban vagy üzleteinkben, de ne feledkezz meg egyéb kedvenc háztartási termékeidről sem, hiszen az ecofamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be! 

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár