• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Immunetec by Bonus mosogatószivacs 2db

  • EAN: 5997844303693
  • Nettó súly: 0.03 kg
620 Ft
310 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket nagyobb kiszerelésben is megvásárolhatod:

Immunetec by Bonus mosogatószivacs 2db
1 karton = 23 csomag
0.7 kg / 0.0138 m3

Termékjellemzők

20 kg/m3 sűrűségű poliuretán habszivacs antimikrobiális ezüst adalékkal, 550g/m2 sűrűségű karcmentes filc

Elkészítés és felhasználás

Használat előtt öblítse ki. Érzékeny felületek esetén először próbálja ki egy kevésbé látható helyen.

Információk

Baktérium, gomba és vírusmentes higiéné a takarítóeszközöd kémiai fertőtlenítése nélkül? Az Immunetec és BONUS közös fejlesztésével, az antimikrobiális Bioactive Sponge mosogatószivaccsal mindez valóra vált. Igazi különlegessége, hogy a gyártás során hozzáadott ezüst adalékanyagnak köszönhetően hatékonyan elpusztítja a szivacsba bejutó kórokozókat, melyet független laboratóriumi vizsgálatokkal is bizonyítottunk.

A hagyományos szivacsok a bennük elszaporodó kórokozók miatt hamar kellemetlen szagúvá válnak, ezért még elhasználódásuk előtt fertőtlenítésre vagy cserére szorulnak. A Bioactive Sponge elbánik a kellemetlen szagok forrásával: egyedülálló öntisztító tulajdonsága hosszantartó védelmet biztosít a kórokozókkal szemben. Az ezüst-ion széles spektrumú, 99,9%-os hatékonysággal pusztítja a mikroorganizmusokat. Nem oldódik ki, nem hagy maga után lerakódást, így antimikrobiális hatását hosszú ideig megőrzi. A Bioactive Sponge használata teljesen biztonságos az egész család számára. Használatával nagymértékben csökkentheted a környezeted vegyszerterhelését, hiszen nem kell fertőtlenítőt használnod, ami aztán a lefolyóba jut öblítés során.

Antimikrobiális felépítés
A hatékonyság és állandó higiéne biztosítása mellett a könnyű felhasználást is fontosnak tartjuk, ezért a szivacs mérete és kialakítása az ergonomikus, komfortos használatot tesz lehetővé. A karcmentes dörzsije ideális az érzékeny felületek tisztítására, legyen szó bevonatos serpenyőkről vagy üveglapokról. Habrétege intenzív tesztelések alapján került kiválasztásra, sokáig megtartja formáját. Nem utolsó szempont, hogy e szivacs használatával kevesebb hulladékot termelünk, hiszen hosszantartó használatra terveztük – mindezt higiénés kompromisszumok nélkül!

Tárolja alaposan kiöblítve, száraz helyen.

Bonus Kft

Immunetec by Bonus mosogatószivacs 2db
Immunetec by Bonus mosogatószivacs 2db

Raktáron

620 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár