• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Bonus Spirál fémsúroló 2db

  • EAN: 5997844301088
  • Nettó súly: 0.034 kg
320 Ft
160 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket nagyobb kiszerelésben is megvásárolhatod:

Bonus Spirál fémsúroló 2db
1 karton = 24 csomag
0.8 kg / 0.0042 m3

Termékjellemzők

100% AISI410 rozsdamentes acél drót

Elkészítés és felhasználás

Használat előtt öblítse ki. Érzékeny felületek esetén először próbálja ki egy kevésbé látható helyen.

Információk

A konyha és a fürdőszoba takarításánál a legtrükkösebb helynek a nehezen elérhető sarkok és zugok számítanak. Ezeken a területeken a szennyeződések sokszor olyan erősek és nehezen feloldhatóak, hogy csak egy erős, de rugalmas dörzsi képes elbánni velük. Pontosan az ilyen esetekre fejlesztettük ki a BONUS INOX Spirál fémdörzsit, melynek különlegessége, hogy gombolyag kialakítású rozsdamentes acélból készült, így tökéletesen alkalmazható nehezen elérhető felületeken.
Hogyan hoztuk létre a puha és könnyen formálható súrolót? Egy izgalmas eljárással. A drót szálakat acélkéseken húztuk meg, majd mágneses tengelyekre tekercselve gömb alakúra formáltuk. Így kaptuk meg az extra hatékony, rugalmasságának és finom acélszálainak köszönhetően ugyanakkor kíméletes súrolót, melyet bátran használhatunk a tepsibe égett ételmaradékok eltávolításához, a vízkő ellen, vagy akár a sütő takarítására.

A súroló nagy előnye, hogy puha és rugalmas, kellemes kerek formájának köszönhetően szépen belesimul a kézbe, így igazi élvezet a használata. A kényelem mellett a praktikumra is gondoltunk: a 2 darabos csomagolásnak köszönhetően sem a fürdőszobában, sem pedig a konyhában nem kell nélkülöznünk ezt a csodás rozsdamentes terméket.

A BONUS INOX Spirál fémdörzsit használat után folyó vízben alaposan öblítsük ki, győződjünk meg róla, hogy minden szennyeződést kimostunk belőle. Mivel rozsdamentes termékről van szó, nem fontos, hogy mindig száraz helyen legyen, akár a mosogató mellé is helyezhetjük, hogy mindig kéznél legyen.

Tárolja alaposan kiöblítve, száraz helyen.

Bonus Kft

Bonus Spirál fémsúroló 2db
Bonus Spirál fémsúroló 2db

Raktáron

320 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár