• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Bonus Gumikesztyű L-méret

  • EAN: 5997844301316
  • Nettó súly: 0.045 kg
350 Ft
350 Ft / pár

Raktáron

Ezt a terméket nagyobb kiszerelésben is megvásárolhatod:

Bonus Gumikesztyű L-méret
1 karton = 24 pár
1.1 kg / 0.0046 m3

Termékjellemzők

Natur latex

Elkészítés és felhasználás

Figyelem: A termék természetes latex gumit tartalmaz, ami az érzékeny bőrűeknél allergiás reakciót okozhat!

Információk

Egy alapos takarítás nyoma nemcsak a lakáson, de kezünk állapotán is meglátszik? Nem csoda. A mosogatás, súrolás, felmosás és kertészkedés mind igénybe veszik tenyerünk, kézfejünk és ujjaink érzékeny bőrét. Ha egy-egy maratoni takarítás során el akarjuk kerülni az apró sérüléseket vagy a vizes munkától felázott bőrt, akkor érdemes gumikesztyűt használnunk. A BONUS háztartási gumikesztyű egy igazi mentőöv, használatával a házimunka soha többé nem kapcsolódik össze a fizikai igénybevétellel.

Egy jó gumikesztyű persze attól hatékony és kellemes, ha tökéletesen tudunk vele fogni, éppen ezért a tenyér részén bordázott felülettel láttuk el. Ennek köszönhetően például mosogatáskor nem fognak kicsúszni kezünk közül az edények. Arra is figyeltünk, hogy a kesztyű kellően vastag legyen, tehát valódi védelmes nyújtson, ugyanakkor használat közben azért maradjon meg a tapintásérzetünk is. Ez nagyon fontos főleg a beltéri, finomabb felületeken való használat esetén. Természetesen ne a nagyanyáink idejében megszokott, rendkívül körülményes hintőporos kesztyűre gondoljunk.

A BONUS háztartási gumikesztyű bélés és hintőpormentes, így jelentősen csökken az esélye az esetleges bőrirritációnak. Ráadásul ezt a többször használatos praktikus alapdarabot teljesen személyre szabtuk: S, M, L és XL-es méretek közül választhatjuk ki, hogy melyik simul a legjobban a kezünkre.

Száraz, napfénytől védett helyen tárolja.

Bonus Kft

Bonus Gumikesztyű L-méret
Bonus Gumikesztyű L-méret

Raktáron

350 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár